Nu är någon annan än jag närmare.

och det gör så jävla ont, det trodde jag aldrig..

Nu är jag bara less på allt, känns fan inte som jag har något liv kvar.. Det enda min fritid går åt till är skolarbete. Och när jag väl inte har något plugg är jag så jävla trött och vill bara sova.. Känns väldigt meningslöst må jag säga. Appropå skolan så har jag en hel del uppgifter kvar att göra, vilket det inte finns någon ork för. Usch!  Förhoppningsvis börjar ett nytt bättre liv till hösten! Inte många veckor kvar till lov nu (y)
Ska bli så himla skönt att bara få slippa det här stället och alla människor. Och att få träffa helt nya männsikor och nya vänner, wonderful!

På lördag är det som alla svegsbor vet, premiär på storön. Dock så har det skitit sig med soppan så just nu är jag absolut inte sugen på utgång. Finns fler orsaker också iofs. We'll see how it turns out.

take care^



gör plats för bamsekuken!

Igår åkte jag och mamma till hudiksvall och shoppade, var tänkt till sundsvall först men jag kom på att gina är kasst där.. haha. Det blev faktiskt väldigt mycket handlat, jag är nöjd!

Har haft 2 skoldagar denna vecka, gött.. Nu ska det bli skönt med långhelg. Ssu-trea väntas också, åker på fredag eftermiddag och kommer hem på dagen på söndag. Då blir det att öva inför föreställningen som vi ska ha på måndag. Så jag hoppas verkligen alla dyker upp på söndag!

Idag spelade vi även in våran film. Hoppas den kommer uppskattas :]

trevlig helg!

GE MIG SOMMAR!

Veckorna flyger förbi. Only 5 more to go.. Sen slutar jag nian och grundskolan, jiho!

Denna helg spenderade jag hos min käre far, dvs att det var så lugnt som det kunde bli.  Lasse & Carina hade kommit upp för en helg också, kul att träffa dem!

Skönt med 3dagarsvecka nu.. Sen blir det ssu 3a fre-sön. Blir nog skojigt!


Är bara less nu så jag orkar inte skriva...


hejda


RSS 2.0