I feel good

Nu var det längesen det hände något här, närmare bestämt tre veckor sen då vi åkte på P&L. Vad kan man säga om den vistelsen.. Lortigt, äckligt och förjävla roligt.
När jag kom hem igen blev det några lugna vilodagar innan det var dags för björnfesten (läs en tre-dagars), roligt som alltid, träffade mycket folk och dansade nätterna ut till bland andra Nanne Grönvall som gästade Sveg.
Måndagen efter började jag mitt sommarjobb på turistbyrån. Och det är ju... vädligt.. lugnt. Sitter av i princip hela dagarna. Är åtminstone nöjd att jag valde denna period eftersom vädret har varit så sjukt trist.
Tog en lugn helg i helgen, hälsade på pappa fre-lör och sen blev det mest vila och filmtittning.
Imorgon är det dock dags för festligheter igen, härdalsyran är det som ställer till det den här gången. Är smått nervös dock, det händer alltid mig något på h-yran varje år, inga positiva händelser alltså. Undrar vad som kommer hända i år. Inget förhoppningsvis, isf kan det nog bli en kanonhelg.

Nu får det räcka med ordbajsning.

Måste lägga till att jag saknar tjejerna från gävleborg-området. Eftersom dom är så utspridda är det bäst att sammanfatta i ett helt län.


RSS 2.0