hårhårhår

Idag har jag fått långt hår, och det känns så skööönt.



zappar..

Ska jag kolla på Idol, Roomservice eller Top model? Måste allt jag vill se gå samtidigt? Gud va jobbigt? Dagens I-landsproblem? mhmm.

oh no..

Jag känner hur en förkylning tränger sig på.. Huvudet är tungt och näsan är täppt. Great.
Jag orkar inte bli sjuk, jag har inte tid med det just nu!


Halva APUn fixad

I år ska vi ha sex veckor apu, tre veckor före jullovet och tre veckor efter. Vilket betyder 2 månader utan skola, så jäkla skönt kommer det att bli.. Perfekt upplägg eller vad! Hur som helst så fixade jag plats på Nygatan Nio idag, dock bara halva tiden. Känns som jag vill vara på två ställen så man får testa på lite olika salonger. Vet inte vilken den andra salongen blir än dock, men det löser sig nog.

Dagen idag har varit lugn, skola i två timmar, stan en liten sväng (stan i pumps är ingen höjdare), jag och jens gick och köpte mat, som var asäcklig för övrigt. Sen har vi bara suttit i soffan och kikat på tv.
Imorgon ska vi väl försöka styra upp nånting, kanske det blir fest, kanske något annat, det visar sig.

Nu väntar sängen.


Mamma Mia!

Håller på att lyssna sönder albumet.. Jag var ju ett stort ABBA-fan när jag var liten, då var det dock en Lp-skiva jag drog på och sjöng hejvilt till. Och nu är det ju skådespelarna som sjunger, men lika bra är låtarna för det!

Veckan har varit lite jobbig men gått fort som tur är. I måndags var det konditionstest på idrotten, och min kondition är inget jag briljerar med om man säger så.
Tisdagen bjöd på färgdag, och kul var det. Men det är lite småjobbigt att ha en skoldag på 11 timmar.
Igår var det högbo som gällde. Hela HV var det som åkte, eller ja, det var ju en del som hoppade över denna givande dag. Varför jag inte gjorde detsamma har jag inget svar på. Först spelade vi brännboll, sen en tipsrunda och sist men inte minst äggkastning och musiktävling med frisörerna. Sen tog vi Brynäs IF-bussen hem. Det tyckte jag var ballt.
När jag kom hem igår tog jag fingrarna ur ett ställe och städade upp i svinstian här. Dammsög, moppade, städade toaletten (vilket är det värsta jag vet), dammade av lite osv..
Idag tog även skoldagen slut vid sju. Hade valfri styling idag med egen modell. Jag la foliepaket efter foliepaket på stackars Malin i ettan som fick sitta i 4 timmar, men det blev ju bra iallafall. Hoppas hon blev nöjd, man vet ju aldrig även om de säger att de blev det, hehe..

Nu ska jag nog lägga mig och snusa på min nallebjörn en stund innan han somnar.

Nattinatti

Helgen

har varit så lugn den kunnat bli. I fredags lagade jens middag till oss, jag satt bara och blev servad. Och maten var jättegod. Jag har då världens bästa sambo <3

Igår regnade det mest hela dagen så vi var bara inne. Jag skrev lite portfolio och bara tog det lugnt. På kvällen gick vi och såg Mamma Mia på bio, den var bra. När vi kom hem slocknade vi ganska snabbt.

Idag var jag shoppingsugen så vi åkte ut till köpis. Hittade inte ett jävla dugg, åkte hem med en ostkupa och en toaborste, blev på dåligt humör. Blev dock på bättre humör när jag fick se jens fula tofflor, han är expert på att köpa fula, onödiga saker.


i love fridays

Idag är det fredag, vilket innebär att vi slutar halv elva sen är det helg, åh så underbart.
Sitter hemma nu och skriver lite portfolio och lägger in bilder. I och med att reflektionerna ska skrivas, och att jag har en röst i mitt huvud hela tiden som säger "skriv portfolio", känns det verkligen att vardagen har kommit tillbaks. Blö.
Men vad jag bara klagar, jag måste ta kol på pessimisten i mig annars kommer jag aldrig orka två år till.

Aja, här kommer lite bilder från diverse tillfällen:

Fest med Sara, Linnea, Anna & Elin. Drog vidare till mannen till vänster.

 


Spenderade 3 dagar i Orbaden på utbildning om facket/handels. Vi åt och åt och åt. Gick lätt upp 3 kg under de dagarna. Men gött som tusan var det!







Lägger upp mer bilder på http://sofiaolsson.bilddagboken.se


...

Idag hade vi första kundpasset för i år. Jag kände mig bara allmänt yr och borta, men det gick ju bra ändå. Jag blev nöjd och kunden med, vilket gör det hela extra roligt. Blev kvar på skolan till halv åtta. Puh, lång dag.

Tack och lov att det är fredag imorgon. Då blir det mysmiddag med min älskling, han ska laga såklart. Kan även tillägga att jag inte gjort mat en enda gång sedan vi flyttade ihop. Haha!

Nu skriker sängen efter mig.
nattinatti


RSS 2.0