Som stucket

Min fredag har sett ut såhär:
Ett par klippningar på förmiddagen.
Besök på hc.
Lunch med cissi.
Ett till besök på hc, för att bli stucken i armen.
Resten av min fredag kommer se ut såhär:
Dra på mig understället för att komma in i rätt känska inför pjäxträff 2000.
Invänta gamla frugan Linnea.
Åka till björnberget på kalas för självaste Malin Duberg.
Äta och gratta födelsedagsbarnet.
Bli full.
Kan bli skoj!

Såhär tycker jag om nålar och andra vassa saker.

I got my back

Sitter och myser i min nya myströja samtidigt som jag letar mig en svart snygging med uringning i ryggen. Har hittat dessa två än så länge. Den vänsta är från Modekungen och högra från Nelly.. Gillar den vänstra bäst då den känns mest stilren, men kostar dessvärre det dubbla.. Hmmm... Sover nog på saken. Godnatt!

20-year-old-virgin

Idag blev jag av med oskulden. Tatuerings-oskulden. Det gjorde ont. Men jag var ändå ganska duktig måste jag säga. Jerry var också jätteduktig och jag känner mig jättenöjd! Vi blev inte klar med hela men kan lägga ut en liten tjuvkiks-bild.


Alla Hjärtans dag

Så kom den igen. Den omtalande dagen. Många gillar den, ännu fler verkar ogilla den (kan kanske bero på i vilket civilstånd man befinner sig i.. men vad vet jag). Jag har nog alltid tyckt att den är ganska överskattad.. Men jag tog den med ro, planerade ingenting alls. Jag köpte med mig lite fika från nyan efter jobbet som jag tänkte överraska mitt hjärta med. Och när jag kom hem fick jag blommor och mina favorit chokladhjärtan! (Typ här nånstans började jag väl tycka att det kanske inte är sån dum dag ändå..) Vi fikade tillsammans och sen ägnande jag nån timme åt att plocka och dona på med lite av varje här hemma. Tände ljus överallt och fixade mysfaktorn dagen till ära.
Andreas lagade smarrig middag till oss och sen myste vi ner oss till en film. En perfekt dag med min kärlek! <3
-
-
-

Vem behöver betong, stadsbussar och klädesbutiker när man kan få vinter, sol och vackra vidder?

Igår satte jag mig bakom Andreas på skotern och for till hans stuga i svegssjön. En eld som sprakade i kaminen och ett gäng SOLO & Veckorevyn, sen var jag nöjd. Åtminstone ett tag. Som tur är har jag min nya systemkamera att råda bot på min rastlöshet. Och OM jag har mycket att lära mig.. Men roligt är det och jag lär mig något nytt varje gång jag använder den.
När klockan blivit kväll grillade vi korv i mörkret och somnade sen till radions surrande. Myspys.
Imorse fick vi sällskap av Andreas syster Maria och pappa. Även Jonny & Benny kikade förbi en sväng. Vi provade fiskelyckan, dock med dåliga resultat.. Själv kammade jag hem noll men det gjorde mig absolut ingenting. Jag var så nöjd att bara sitta på skotern och sola i den underbara vädret. Det är terapi för själen det.
-
-
-
<3
-
-

old but gold

Har blivit sugen på att ta upp det här med bloggning igen.
Ja, så får det bli.

RSS 2.0