Gör det själv

Idag dök min pyssliga sida upp. Det är alltid lika trevligt. Idag kom jag på att jag skulle göra mig ett par egna höga jeansshorts. Jag dök in en snabbis på Röda Korset innan min tatueringstid, och fyndade ett par gamla jeans för 30 spänn.

Jag klippte av jeansen så dom var en bit ovanför knäna, eftersom man vill kunna vika upp kanterna iaf två gånger. Sen satte jag på nitar med hjälp av en tång, skulle dock haft fler men det var dom enda jag hade hemma. Slutligen gjorde jag slitningen med hjälp av en fällsåg, (provade först med rivjärn men det var värdelöst), för att jag inte skulle "såga igenom" hade jag ett plastlock emellan. Och det blev faktiskt riktigt bra, kan nog tänka mig att bo i dom i sommar.. Nu måste jag bara försöka sälja dom liknande shortsen jag köpte för någon vecka sen..
'
Prylar jag hade till hjälp var:
Sax
Nitar + tång
- En fällsåg att göra slitningen med
- Ett plastlock att ha under när jag gjorde slitningen
FÖRE
EFTER

Me and Mickey Mouse

Varit på ännu ett besök på hc, den här gången tog dom iaf en snabbsänka. Ingen infektion. Bara att vänta ut skiten med andra ord. Och så ska jag VILA. Fan. Jag vill springa!

Har kastat i mig lite lunch och nu ska jag iväg och jobba en sväng på salongen. Sen ska jag till Jerry och plågas lite igen.

Dagens önskeoutfit

Ge mig detta, gärna en en sen sommarkväll i kombination med en redig solbränna och ett par smala ben.

Testing testing

Är på jobbet. Hade lucka så jag provade locka håret. Ser ut som en perm-tant. Och nu provar jag blogga från mobilen. Känns otroligt high tech.

Ha en fin daaag!


Tack för ingenting!

Kom precis hem från ett besök på hälsocentralen. 100 kr fattigare men definitivt inte klokare. Hoppades på att få konstaterat att det är bakterier i min hals och därmed få antibiotika så jag blir av med skiten någon gång, men icke. De gjorde inte ens ett prov. Eftersom jag inte är tillräckligt sjuk så är det NOG en virusinfektion. NOG. Fick råd att göra exakt de saker jag redan provat. Och vila. Vila?! Jag är egen företagare, jag har inte råd att vara hemma en vecka till. Fan.

Lång page, ja tack.

Nu är inte jag den som brukar må dåligt för att mitt hår inte är som jag vill, men faan vad jag vill ha en page á la Olivia Palermo i sommar. Sjukt fräscht. Jennifer Aniston är inte så ful hon heller.
VÄX HÅR, VÄÄÄÄÄÄX!

Livstecken

Ibland får man liksom ett bloggsug. Då gäller det att passa på att skriva en rad. Även om det inte är så ofta för min del.
Den här veckan har jag spenderat nästan oavbrutet i mysbyxor och liggandes i soffan. Förkylning, en hemsk ögoninflammation och nu en jävlig hals. Är otroligt trött på att vara sjuk. Man känner sig så äckligt slapp också efter att ha bott i bekväma kläder ett tag att man bara längtar efter att dra på sig ett par för trånga jeans. Det fick jag iallafall göra idag. Vi var och firade svärfar som fyller år imorgon. Fick både mat och tårta. Jag fick dock anstränga mig för att inte grimasera för mycket när jag åt (eftersom det gör så jävla ont att svälja), det kan ju missuppfattas. Det var hur som helst mycket gott och mycket trevligt.

Idag körde jag på fransar och fjädrar. Lägg märke till min fräscha "linnebränna".

RSS 2.0