OUPSI

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Har inte riktigt haft tiden..
Hur som helst! I torsdags tog jag tåget till Ljusdal och sedan bussen därifrån till Sveg. Kände mig egentligen inte så supersugen att åka men något positivt var ju i alla fall att få komma hem till lite snö! I Gävle finns ju inte en enda fläck.. Om inte frost räknas då, haha..
Jenny och Stina kom och hälsade på mig en sväng på kvällen, vi snackade lite medan jag packade upp min enorma väska. När de gick hemmåt somnade jag som en stock, trött efter åkandet som jag var.

Igår gick jag över till Stina och vi kikade lite på tv innan vi gick ut och mötte Jenny och Louise. Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på, så det blev en liten runda i affärerna på Sveg. Efter fem minuter hade vi gjort klart det och bestämde oss för att ta en fika på kondis. Blev en kladdkaka (as usual).
Vi satt och snackade om att vi var lite sugna på att se Hairspray, och Stina föreslog att vi kunde kanske låna den av Hanna. Och vips kommer Hanna in på kondis, men inte nog med det, hon hade filmen i väskan! Sweet tyckte vi och gick hem till Stina för att kika.
Senare på eftermiddagen kom Jenny hem till mig, vi sysselsatte oss med att göra lite emo-tester och annat fränt. Jenny var för övrigt 78% Tokio Hotel-fan, great! Jag blev avis då inte jag fick lika mycket som henne :'(
Stina kom också efter ett tag och vi for vidare till Louise och kollade på Beta house! Taxi hem, häh.

Och idag hälsade jag på Jens och umgick med honom ett tag. Sedan hemmåt för middag och nu sitter jag här och uppdaterar..

Om någon är nyfiken vad jag ska göra på lovet så har jag inte den blekaste aning, inga planer alls. Så hör gärna av er om ni känner för det :)

Förresten är det helt sjukt att det redan är julafton i övermorgon, shitpåmfritt va tiden går undan.


GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA


HOW DO YOU WALK WITH YOUR HEAD HELD HIGH?

Slappaste helgen någonsin? aah..
Fredagen har jag ju berättat om, soffan var här och även matilda ett tag, mycket roligt :)

Igår var jag duktig och tvättade, diskade och gjorde nästan bara massa nytta. Tråkigt att göra, men skönt när det är gjort! Sedan satt jag bara framför tvn och slappade heela kvällen. Rätt långtråkigt var det.. Gick och la mig ganska tidigt, runt tolv nån gång..
Vaknade strax innan nio imorse (av mig själv faktiskt!) och det var alldeles lagom till julkalendern. Den är faktiskt lite rolig, fast det händer inte så mycket iofs.. Ingen julkalender kommer iaf aldrig att slå Mysteriet på Greveholm och Pelle Svanslös, de ägde :D
Sedan klev jag upp och diskade, orkade bara diska hälften igår (så mycket var det!!), och sedan vek jag iordning lite i garderoben.
Jag upptäckte till min fasa att frukten var slut så jag strosade iväg till willys för att handla lite. Det var ganska skönt ute faktiskt! Saknar dock snön som fasen, längtar nästan hem lite grann (för snöns skull) men jag har hört att den smält bort en hel del där med. Åker iallafall hem om en och en halv vecka nu ju!

Imorgon kommer mamma hit och hälsar på. Hon ska få uppdrag att tvätta och ta bort lite fläckar som inte jag får bort... Och sen ska jag tigga nån form av jullampa, måste få ha lite jul jag med (a)

Och nu ska jag snart kika på Ice Age och kanske skriva om cirkelpermanent, om jag orkar...

ciao!


GOOD MORNING

Gårdagen bestod utav skola till mitt på dan, 12.00 dvs, sedan åkte jag Sofie, Linnea och Matilda ner på stan och skulle julhandla lite. Blev inget köpt för mig dessvärre, väntar nog till dagen före julafton ändå.. Hade dock behövt åka till ikea för att investera en del grejor, menmen...
Sedan följde Sofie och Matilda hem till mig och vi bara tog de lugnt, matilda åkte hem efter ett tag. På kvälla kikade jag & soffan på idol tillsammans med våra kära vänner chirre & dirre. Vi pysslade med lite annat brevid hela tiden med men kul var det! Fast vet inte om jag kanske höll lite mer på Amanda än Marie. Fast det var väl struntsamma!
När idolet var slut youtubade vi lite och sedan ville inte ögonen vara öppna mer och vi somnade.

Idag vet jag inte vad som händer, bara att jag ska ta tag i min fetaste (!) disk ever. Har inte diskat på hela veckan och då blir det en del, drygt. Blir väl bara lugnt annars antar ja..

so long folks.

Finns nog inga sämre...


Pax för dig!

den skulle nog jag köra med...

sitter här nu på skolan med Sarah, som just har skrivit sitt första blogginlägg. duktig flicka!
får hoppas hon sköter sig ;) http://saraharf.blogg.se

Har skrivit ut lite till min portfolie och nu ska jag strax gå ner och rulla lite tråkig permanent. Suck! Har annars valfritt arbete hela dagen så det är ju gött! Nu längtar jag till lunch, är så jääkla hungrig.
Så nu har jag iaf slängt iväg ett litet inlägg! :D

chiao


RSS 2.0