Måndag

Jag är beroende :)


fy sjutton


Första veckan i skolan har gått bra och varit rätt skoj. I onsdags var det mest bara samling och träffa allihopa. Efter skolan gick vi på stan och lunchade.
I torsdags hade vi egen hårvård. Sarah färgade mig lite mörkare, börjar bli trött på det blonda nu. Det blev inte så mörkt som jag tänkt mig dock.. Sen blev det lite planering inför gårdagens styling. Jag och min faddergrupp bestämde oss för att köra 80-tals tema.
Hela fredagen vigdes åt stylingen och det var jätteroligt. Resultatet ser ni på bilderna nedan, riktigt snygga blev vi, haha!
Även att jag fyllde år igår, 17 år, finns det någon sämre ålder? Kan iallafall glädjas åt att nedräkningen till 18 kan börja.
Jens bjöd mig på middag, och ingen dålig sådan, hur gott som helst var det. På Brunnsgatan 63 åt vi om någon undrar, skitmysigt ställe.





lite pirrigt

Kan inte fatta att jag ska gå till skolan imorgon. Kommer förmodligen glömma bort det imorn bitti och undra va fasen larmet surrar i så tidigt på dygnet, trycka av och somna om igen. Hoppas inte det dock, det skulle bli lite pinsamt.
Bäst jag går och lägger mig i tid ikväll. Ska nog lägga mig i sängen redan nu och somna in till någon säsong av vänner.

Nattinatti

krokodiltårarna rinner

Har nyss kollat klart på en av världens bästa filmer, The Notebook.
Så underbar, jag gråter floder varenda gång jag ser den. Men sen har jag ju sjukt lätt att ta till gråten också.


bildinlägg.

Har verkligen varit kass på att ta bilder i sommar men här är iallafall några tillfällen jag fångat på bild.


Midsommar i Duvberg




-

Peace & Love

 




-



Björnfesten :p



En partykväll i Gävle


Susannes & Mickes bröllop



Hur fint som helst var det
Det var för övrigt beläget i falun, där det var varmast i Sverige just den dagen. Och det kändes kan jag lova.



Mina söta kusinbarn, Sofie & Melvin
-



Jag, pappa och Jens åkte till Östersund en dag. Gick lite på stan och på storsjöbadet.

Cityfesten






Det får vara nog för den här gången.



typisk söndag

Gårdagen blev lyckad. Vi började med att ta några glas hemma hos mig, jag, Hanna, Elin, Sara, Robert & Tobias. Senare åkte vi tjejer vidare till valbo på 18års fest. Där dansades det för fulla muggar hela kvällen. Kul hade jag i alla fall!
Självklart blev det ett besök på donken innan man traskade hem också.

Idag mår man som man förtjänar. Nergrävd i soffan hela dagen? Ja. Kanske en promenad för att köpa pizza, chips och annat nyttigt? Ja.



partie time

Jag börjar bli sjuk. Har haft svinont i halsen i flera dagar nu och idag är näsan täppt. Det hade inte varit så farligt om jag bara hade sluppit den förbaskade tröttheten som följer med på köpet. Som "tur" är är det pissväder ute, vilket dämpar ångesten av att bara ligga inne hela dagen.

Igår hämtade jag min post i gamla lägenheten, och han som bor där nu hade slängt mina tidningar, även fast jag sagt att jag skulle komma och hämta dem. Då blev jag lite sur.
Sen traskade jag vidare till Elin, vi gick på donken och åt nyttigt. Även hanna kom dit.
Vi kikade på Afasi & Filthy i boulognern och blev sedan sugna på en film. Vi försökte välja en film i 50 min tills vi gav upp och gick hem till mig och tittade på Vänner istället. Det gick ju lika bra det.

Och ikväll blir det troligtvis kalas, lite förfest hos mig och sedan bär det nog av till skutskär.

Nu ska jag kika på sunes sommar!


slut på friden

Nu är det inte mer än 5 fjuttiga dagar till skolan börjar. Min inställning till det känns splittrad. Det ska bli väldigt jobbigt att kliva upp, behöva plugga och få en massa måsten hela tiden. Men samtidigt kommer det bli sjukt roligt att träffa alla igen och lära sig en massa nytt.
Det här har utan tvekan varit det sommarlovet som gått snabbast för mig. Kan ju bero på att jag aldrig jobbat så mycket som jag gjort det här lovet. Inte så värst kul.. En sak är i alla fall säker, nästa år MÅSTE jag hitta ett sommarjobb i Gävle. Orkar inte vara låst i Sveg hela lovet igen. Även att det är mitt sista sommarlov nästa år, hjälp.

Har även flyttat till en ny lägenhet, igen, en tvåa på brynäs som ligger ungefär 10 min promenad från centrum, och jag trivs som fisken i vattnet. Har dock haft lite problem att sova här, men det är väl bara ovana vad jag förstår. Min älskade sambo jens har köpt nya möbler så nu bor vi så fint så. Soffan har dock inte kommit än och tapeterna i vardagsrummet ska förnyas så jag tänker inte lägga in några bilder än.

För övrigt kommer jag upd oftare nu efter en tids semester. Kommer sitta vid den här burken äckligt mycket mera nu när det börjar bli höst.


RSS 2.0