Så Jävla Owned

Kvällen har tillbringats med Stina, Marielle, Jenny, Frida & Louise. Vi har bland annat suttit och garvat åt sånahär roliga saker:





Autumn Break

Igår kväll anlände jag till Härjedalen igen. Känns skönt att få ta det lugnt några dagar.

Idag har jag vilat upp mig mest hela dagen. Kollade på tv hela morgonen, gick brorundan, duschade, övningskörde och nu sitter jag och försöker spinna vidare på min tidningsartikel (som ska handla om en händelse ur boken "snabba cash"). Det går ganska trögt. Väldigt trögt om jag ska vara ärlig. Man kanske inte ska tänka så mycket? Bara skriva ihop något och se hur det går?

Imorgon har jag körlektion 10.45. Andra saker som är planerade imorgon är ett besök på badhuset med stina (har numera blivit en tradition) och en klippning, sen får vi se.


stina & jag

Being Alone Sucks

I torsdags var vi lediga från skolan så jag passade på att göra några praktiktimmar, 8 närmare bestämt. Efter det blev det utgång för att fira Sofie & Ida som fyllde 18. Jag, Elin, Matilda, Sofie & sofies kusin Andreas började hos Andreas och gick sedan vidare till Heartbreak. Vi kom för sent till quizen men trevligt hade vi ändå. Efter ett tag dök även Ida & Sara upp. Hade riktigt roligt faktiskt :) Lämnade såklart kameran kvar på salongen så inga blev det tyvärr..

Det var en trött och fortfarande lite smått yr Sofia som väcktes av en trasig mobil efter 4,5 timmar sömn. Med trötta steg gick jag till salongen. Dagen gick galant ändå. Ronja kom vid två och jag slingade och klippte henne. När jag var klar gick jag hem, en timme innan stängning eftersom jag skippade lunchen. På kvällen vräkte jag i mig tre små rätter och kollade på Idol. Ensam.

Idag ställde jag klockan på halv tio men klev upp tolv. Tog en sväng på stan. Köpte en skjorta/tunika samt ett par glasögon, som jag bär på bilden nedan. Efter stan har jag bara suttit hemma, framför tvn, ensam. Och tyckt synd om mig själv. Tråkigt nog gör det ingenting bättre, snarare sämre.
Nu är det dusch- och läggdags.


Veckans Andra Dag

Den här tisdagen började med Handboll på idrotten, var helt okej kul. Sedan dusch och mat på en timme, alldeles för stressigt... Kundpass 12-17. Hade en klipp & sling-kund, vilket gick bra. Gick hem och "lagade" gulaschsoppa (på påse), sallad & en ostmacka. Det var min dag.

Dagens höjdpunkt var skolkortet som damp ner innanför dörren idag, man ser ju alltid hemsk ut men det är skoj ändå. Here it is:




End Of The Week

Efter ännu en vanlig skolvecka åkte jag hem till Sveg. Denna gång för att bara ta det lugnt och nöta på körkortet. Ska nog boka uppkörning till veckan, det kan ju vara en viss väntetid. Förutom övningskört har jag mest umgåtts med mamma och njutit av ledigheten.

Jag anlände med tåget (tsm med min vän Sarah) till Gävle kl 20 ikväll och sen dess har jag hunnit med att städa mina 40 kvm och läst ut "Snabba Cash". En helt okej insats från min sida.
Nu är det sent och jag ska upp tidigt imorgon. Natti


Sarah & jag under lite galnare upptåg ;)


Boring Saturday Night

Det är mycket jag inte har gjort ikväll. Jag har inte festat, jag har inte kollat på fotboll, jag har inte pluggat eller gjort något annat nöje eller nytta. Däremot har jag legat på soffan och halvsovit och kikat på Tusenbrödar. Men det är ju absolut inte helt fel att ligga och spana in Ola Rapace ett par timmar..




Don't Drink And Drive

Imorse gick jag iväg till Ansan's Trafikskola och överstökade riskettan. Så nu är det fritt fram för teoriprov och uppkörning, när nu det kan tänkas bli.. Hur som helst så kändes kursen kanske inte värd 800 spänn, men man fick sig väl ändå en liten tankeställare. Att 16000 personer kör rattfull varje dag känns ganska skrämmande. Av vilken anledning kan man ju verkligen undra.

Jacquline Saburido före-och-efter en bilolycka med en rattfyllerist. Två av hennes vänner i samma bil dog. Jag undrar vad som egentligen är värst..

Money Makes The World Go Around

Längesen det hände något här nu.

Hemvisiten förra veckan var behövlig. Skönt att komma hem ibland, även om jag kanske inte var "hemma" så mycket. Jag får någon lustigt avslappnande och glad känsla när jag åker hem nu för tiden. Trodde jag aldrig för 2 år sen..

Efter ännu en ganska snabb och effektiv vecka så ligger jag på soffan halvt död framför en film. Bland annat så har vi bokat studentkryssning, bestämt namn på vår visning och jag har skaffat säkerhetsdosa till internetbanken.

Imorgon är det på tal om någon slags tjejkväll ute i norrsundet och kanske eventuellt utgång, låter faktiskt som det vore något. Tråkigt är bara att jag har inte har pengar som ens kommer räcka månaden ut.. Jag har även ett berg men plugg som måste göras väldigt snart. Så jag får nog avstå.

känner mig väl lite såhär just nu..

RSS 2.0