Lika som bär




En hund nominerad till Sveriges fulaste på Aftonbladet och "Jack Torrance" i The shining.

Bara jag som ser en likhet?


Back on track!

Nu har snart en vecka gått sen jag anlände till Gävle igen. Det kändes faktiskt riktigt skönt och roligt att komma tillbaka. Till min egna lilla lya och till skolan.
Nu väntar en sista termin fullsmockad med roliga händelser. Bland annat vår projektvisning, flera andra visningar, studentkryssning, bal och massa annat skoj. Det kommer garanterat bli kanonbra. Och nu är det mindre än fem månader kvar tills det smäller, kommer nog vara underbart och läskigt på samma gång..

Förresten, jag klarade körkortet förra veckan! Så fantastiskt skönt. Inte för att jag tror att någon har missat det.

Nu blir det en dusch och sedan en kopp te innan jag ska krypa till kojs. Imorgon är det praktik som gäller.



Dagen innan skolstart

Åtminstone för de flesta, men inte för mig. Jag har nämligen tagit ledigt veckan ut då det väntas körkortsprov. Som i sin tur äger rum här i Sveg och därför tyckte jag det kändes meningslöst att åka fram och tillbaka till Gävle. Så nu har jag en väldig press att jag måste klara det. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Annars gör jag inte så värst mycket om dagarna förutom att köra bil, plugga teori och umgås med mina kära. Någon utgång har det väl också blivit, senast i måndags. Kanske blir en imorgon med, jag hoppas på det.

Jag längtar inte alls till Gävle faktiskt.. Det är så skönt att vara hemma. Men har jag klarat fem terminer så ska jag nog klara en till!

Godnatt sötnosar!

Ainooo

Det här inlägget skriver jag enbart för att testa att blogga från mobilen, det är lite som en ny värld som har öppnats för mig..

Ett bra avslut på 2009

Nu är jag hemma efter ännu ett nyårsfirande i Lofsdalen. Jag är trött, har träningsvärk och skavsår och är ganska många hundralappar fattigare. Men det ska ju kännas att man lever.

Jag & Sarah plockade upp Thomas & Patrik på torsdagmorgon och styrde mot Lofsdalen. När vi kom fram tog jag, Sarah, Stefan, Buster, Simon & David längskidorna och åkte på en tur. En skidtur som blev åtminstone en mil lång.
Efter många suck och stön så var vi äntligen hemma och då blev det fika, dusch och lite sånt.
Senare på eftermiddagen käkade vi middag och sedan fortsatte festandet tills det var dags att åka till Trapper. Där var det bra drag och mycket folk och jag hade riktigt roligt. Sammanfattningsvis en kanonkväll.
Tack alla för en rolig nyårsafton!

RSS 2.0