Aj, aj, aj !!!

Tisdag idag. Det betyder att imorgon har halva lovet gått, fy va trist..
Igår var jag med Jenny, vi cyklade på dollar och jag köpte 120 st värmeljus och två klädrullar, det är ju alltid bra att ha! Sen for vi vidare hem till mig där vi bara tog de lugnt, kollade på tv och så. Gick hem till älskling sen och sov.

Kl 9 imorse fick jag skjuts av Jens upp till sjukhuset (orka gå 300 m), har nämligen bihåleinflammation tror jag.. Men läkaren visste inte om det var det så jag fick bara en nässpray som kostade skjortan. Thanks! Lovar att den inte ens kommer hjälpa...
Efteråt åkte vi hem och sov igen.. Sköönt.
När jens började jobba kl 14 åkte jag hem och nu sitter jag här med mitt tunga dunkande huvud och evt inte vad jag ska hitta på med. Mamma kommer väl hem snart, ska tvinga ut henne på Sveg då.. Bara för att ha något att göra..

tjing !


Sveg..

Börjar redan tröttna på att vara här.. Hinner ju knappt komma hit så börjar skitsnacket komma fram. Men det är inget att bry sig i. Tråkigt för er att ni har så lite till liv att ni måste snacka skit om andra och annat som ni inte har en aning om egentligen. Bläää!

I fredags blev det partyparty i alla fall. Inte så lite heller.. Blev rund under fötterna så det räckte och blev över, huvva.. Fest på tom mage är inget att rekomendera. Hur som helst, vi började hemma hos Frida med att sitta och dricka och bara snacka.. Sedan gick vi vidare till Veronica där det var väldigt trevligt, kul att träffa folk som man inte sett på länge! Vid 00 tiden ville jag gå på ön och några till hakade på. Men eftersom det tog typ en halvtimme att komma till Statoil (och ön stängde 01) så var det ingen mening. Efter att ha skämt ut sig mer än nog och en nervällt korg med ölkorv senare så gick jag och Jenny hem till Duvan. Kommer inte ihåg så mycket därifrån, bara att jag var väldigt glad och hade kul.. Sen gick jag och älskling hem och sov vid 3 nån gång. Fick gratis taxi också, inte helt fel det heller. Jag hade i alla fall en asrolig kväll, tack för det alla inblandade :D <3

Och på lördagen mådde jag mindre bra. Världens värsta baksmälla, fyfaan. Låg hela dagen.. Lekte med Kalle och Vilmer på eftermiddagen / kvällen. Och sen åkte jag hem till Jens och kikade på film.

Igår var jag på hockey med jens, andreas och elina. Efter det följde jag med Jens till Trysil för ha hade en körning åt brand factory dit. Mådde piss hela resan, hade värkdens tryck i huvet. Kom hem vid 22 tiden och då färgade jag hans hår. Sen vare sängdags. <3

Idag har jag bara suttit här än så länge. Ska hitta på något med Jenny sen i alla fall !

Har absolut inga planer alls om lovet så hör av er om ni vill hitta på nåt!

Chiaaaaao


Matilda Löf, världens bästa! HÖSTLOV NÄSTA :D

Or not.. ;)

Sitter på skolan nu och väntar på att matten ska börja. Velar fram och tillbaka om jag ska göra matteprovet eller ej, känns som jag kommer få ett fett ig om jag gör det nu.. Men annars hamnar jag efter om jag ska göra matte b, åh!!
Slutar 12 och då ska jag på stan med mamma en sväng och sedan åker vi till Sveg. Har ingen speciell lust egentligen men det blir nog roligt ändå! Och så vill jag ju hem till hjärtat såklart.

Har verkligen ingenting att skriva om känner jag.. Men håll tummarna för mig, nu är det dags för matteprovet, suck!

S.

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you.

Så var denna vecka avklarad då! Har varit en rolig men jobbig sådan.. Skulle ha portfolien inlämnad imorgon därför har jag stressat på som fasen den här veckan. Dock till ingen nöda fick jag veta idag. Men hade jag inte trott att den skulle in hade jag antagligen inte skrivit klart den heller. Så det var ju samtidigt bra faktiskt..
På skolan har vi haft lite gott & blandat den här veckan, bland annat ögonhårsfärgning, huvudmassage/massage och inpackningsapplicering. Massagedagen var hur skön och avslappnande helst! Behöves verkligen.
Annars har min vecka mest bestått av att skriva portfolie. Sen har Sara varit här och slingat mitt hår och så har jag tokstädat, så fint som det är här nu har det aldrig varit tror jag!
Idag kom mamma hit och jag visade henne runt lite på skolan, sedan hade vi utvecklingssamtal. Och det gick ju bra... När det var klart gick vi och kikade lite på stan och sen åt vi Kinamat. Är så förkyld att jag inte kände någon smak, tråkigt..

Imorgon åker jag med mamma till Sveg och blir där ett tag, vi får se när jag åker tillbaka hit. Tror det blir fest imorn också :)

Sleep tight !


Nystart..

Tänkte att jag faktiskt skulle sätta igång med det här på allvar nu, har ju inte varit så duktig på det hittills.

Jag bor numera i Gävle i min egna lilla 1:a/1,5:a på Byggmästargatan, vill dock hitta en ny lägenhet så fort som möjligt. Den ligger nämligen på källarvåningen vilket har visat sig framkalla en ganska instängd känsla. Var faktiskt och tittade på en etta på söder igår, men gillade verkligen inte färgen i köket, mörkgrön, så jag avvaktar nog ett tag! Jag menar, det kommer ju nya lite då och då :) Hoppas den perfekta lyan kommer snart bara, håller tummarna...
På dagarna går jag såklart i skolan. Har börjat Hv - Frisör på Polhemsskolan och som tur är så trivs jag sjukt bra! Härligare klass får man leta efter :)   En nackdel är portfoliearbetet bara.. Vi dokumenterar allt vi gör på frisör, och tro mig, det blir vääldigt mycket att skriva. Och inte duger det med "Jag rullade en permanent och jag blev nöjd" om ni trodde det. Nänä, nyckelorden VAD, HUR, VARFÖR är livsviktiga! Spyr på det där snart. Det är faktiskt svårare än man tror att beskriva hur man gör nånting. Men samtidigt är det så satans roligt att det skojiga överväger i alla fall.


Och för att tråka ut er ännu lite till tänkte jag berätta om min dag, vilket borde gå ganska snabbt.
Skolan, hade PIA (projektinriktat arbetssätt) på morgonen och idag fick min grupp åka upp till våning 4 och textilarna. Där sydde vi vetekuddar, och sy det är jag ju kung på... eller nä inte riktigt kanske... Men skratt med Sara och Sofie som vanligt blev det ju, och det är ju alltid lika roande! :) Sen var det matte.. Jobbade på.. mindre bra. Känner paniken komma krypande i halsen nu. Ska nämligen göra både matte A & B i ettan eftersom vi bara läser matte ett år. Lycka till Sofia!
Lunch sen, snusklunch..
Idrott, hade teori först sen röstade vi för Volleyboll, och det blev det. Mitt lag överklassade det andra, tur det, måste ju få lite medgångar jag också ibland ;) Och som vanligt var det nog skrattandet som var mer ansträngande än idrotten!
Efter idrotten kollade vi på en film om gudar tror ja.. och trojanska kriget!
Måndag betyder ju vanligtvis jobb. Ringbolaget.. Så vi traskade dit, jag, Sara & Amanda. Får en stooor sten i magen varje gång det är dags för jobb så vi beslutade oss för att lägga ner skiten. Det var absolut inte min grej bara, men jag försökte ju i alla fall! Ska leta nåt nytt istället..
Gick hemmåt och satte mig med mitt älskade portfoliejobb, deadline på fredag, yippie! Har typ tre veckor att skriva om... Men det är bara att bita ihop folks!

Nä hörni, nu ska jag ladda batterierna inför morgondagen.
Sleep tight!

RSS 2.0