Träning och irriterande saker

Nu är jag precis hemkommen från Friskis. Det blev ett medelpass idag, skönt att lätta på samvetet lite.
På vägen hem hände det små saker som jag blev på grymt dåligt humör.
- Jag var tvungen att vänta tjugo minuter på min buss i träningskläder ute i kylan.
- Bussen var fem min sen.
- En äcklig gubbe som STANK urin satte sig brevid mig. Mitt luktsinne dog. Och jag fick huvudvärk.
- När jag kommer hem är jag hungrig som en varg och det finns inget att äta.

Livet är allt bra jobbigt ibland.

Det snackas om att det blir fest ikväll, och det gör mig på lite bättre humör.


Sådär ja

Nu har jag ännu en gång försökt mig på att göra någon form av bloggdesign. Alla koder gör mig helt yr, känner att det inte riktigt är min grej. Nu har jag iallafall gett upp, jag skulle förmodligen kunna sitta med det där hela dagen men jag borde faktiskt göra någon nytta idag också.

En glad nyhet är att min kära vän Elin har börjat bloggat. Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Jag känner på mig att hon kommer bli stor i bloggvärlden. Ni hittar hennes blogg här.

Nu har skolan börjat igen och det känns både bra och dåligt. Bra på det viset att med det kommer sovmorgnar och mycket kortare dagar (oftast), men dåligt på det viset att nu kommer samvetet ikapp mig då jag ständigt blir påmind om hur mycket plugg vi har och ångesten har tagit över.

Igår var det fredag och jag satt hemma med mig själv hela kvällen. Var helt sjukt trött och låg mest och halvsov och slötittandes på tv. Sjukt tråkigt faktiskt, jag vill ha fart och fläkt! Dock känns det faktiskt nödvändigt att ta en vit helg, vilket jag inte haft sen bra många helger tillbaks.
Ikväll hoppas jag på bowling eller något annat kul och dagen ska jag ägna åt plugg. Jag måste verkligen ta tag i det här nu.

Jobba, träna, äta, sova

Ungefär så ser mina dagar ut. I princip varje dag.


Bra gjort

Fy farao så trött jag är. Men det får jag vara. Sov endast 3 timmar i natt, har jobbat till halv sex och sedan tränat en timme direkt efter work. Inge speciellt ansträngande för vissa, enormt stor prestation för mig. Det var hur som helst skönt att börja träningen idag, slog till på stort och köpte både en termin med gympa och gym. Nu ska det hårdköras. Sällskapet bestod av Sara, Elin & Cassandra, alltid roligare om man är flera.

Nu hoppas jag att veckan går fort så det blir helg snart igen. Jag är lite partysugen.. Nej just det. Vit månad var det ja..


Godnatt

Om man somnar sittandes vid datorn, då är det nog dags att krypa till kojs.
Sov gott.

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Idag har jag varit duktig och städat lägenheten. Det är en fin lägenhet det här tycker jag, jag trivs här. Synd bara att jag kanske inte kommer bo kvar så länge..
Efter att jag städat och gjort fint så gick jag på stan och letade efter något att spendera mina presentkort på. Det blev ett par höga svarta jeans, i like!
När jag traskade hemmåt igen upptäckte jag elin i ett fönster på friskis, jag vinkade glatt men egentligen fick jag ångest att inte jag stod där uppe på löpbanden och sprang kilona av mig. Men så fort jag får pengar, vilket blir den 20e, ska jag också köpa mig ett kort på friskis igen. Såhär kan jag iallafall inte fortsätta länge till, då kommer ni mig på "du är vad du äter" när Anna Skipper står och klämmer på mina kärlekshandtag. Huvva.

Nu ska jag kolla på "Are you smarter then a fifth-grader?" och vänta på att Sara ska komma. Vad som händer senare återstår att se.


2009

Happ, då var det nytt år igen då. Och inte vilket år som helst, året då alla småa 91or fyller 18 år. Jag fyller såklart på den senare halvan av året, så jag kommer fortfarande vara ett kid under större delen av 2009, men jag förväntar mig ändå en massa roliga 18-årskalas!
2008 var rent ut sagt ett riktigt skitår, det glömmer jag nu och hoppas att detta nya, fräscha -09 tar väl hand om mig.
Nyårslöftena skippade jag i år, tycker det är bara tramsigt. Hur många kommer ens ihåg sina löften efter en månad eller två?

Hur som helst så hade jag både ett dåligt och ett bra jullov. Jag hade mycket roligt och träffade mycket folk. Sen hände några saker jag helst hade velat skippa. Men men, life is life, som man säger. Tack iallafall till er som gjorde mitt lov till ett roligt lov, det uppskattas.

Nu är det läggdags för min del. Kommer inte kunna sova än på några timmar dock. Jag, Elin & Sara kollade på barnhemmet tidigare ikväll, riktigt bra faktiskt men jag blir så uppskrämd av sånt där. Huvva.

Godnatt!

RSS 2.0