Vi åker till P&L imöra

Midsommarhelgen var trevlig, det händer mer där borta i Hede-trakterna än man tror. Åkte husvagn, drack grogg och träffade roligt folk. Har inte orkat lägga in några bilder än, men det kommer väl så småningom. Det som var dåligt var väl att det inte fanns något disco på parken i år och att jag drog på mig en rejäl förkylning.

Och idag har jag kommit i festivalstämning, genom att köpa campingstol, plastglas, en ful slips och en platta cider. Det är väl allt man behöver, eller?
Imorgon far vi iallafall, Stina och jag i Lenas vita passat, till Borlänge och möter förhoppningsvis de andra där.
Oj oj OJ vad roligt det ska bli!

hörs!


Peace and Love 08


Chilliga dagar

Det är väl det minsta man kan säga om de senaste dagarna den här veckan. Jag har umgåtts med Amanda och Stina och vi har mest knubbat och varit lata. Men utöver det har vi faktiskt också varit på badhuset, tittat på djurpoliserna och varit till sjukhuset för att ta blodprov (men man måste tydligen boka tid för det??!). Jag har även hunnit att klämma in två klippningar i mitt fullsmockade schema.
Idag så lämnade mina chill-vänner mig, amanda for till arlanda för att flyga till Kreta och Stina stack till långå. Så idag har jag inte gjort ett skit. Det enda vettiga var en tur på Sveg för inköp av mascara och nagellack.

Magkatarr har jag också fått för övrigt.. Det är segt som fan, jag hatar att vara hungrig. För er som inte vet så innebär magkatarr bland annat att känna sig ständigt hungrig.. Men jag får väl vara glad att jag slapp förkylningen som verkar ha drabbat de flesta av Sunny Beach-gänget.

Ne nu är det nog dags att äta nåt igen (åt middag för knappt en timme sen).
Hej


är väl inte riktigt såhär fit for fight just nu men..

I <3 Sunny Beach, som Sarah skulle ha sagt

En bild säger mer än tusen ord, så här kommer minst 6000. Jag låter resten vara osagt. det som händer i Sunny Beach, stannar i Sunny Beach ;)
120 bilder till finns att hitta på facebook.














Hej igen

Nu är jag hemma. Känner mig sliten efter veckans bravader och obefintliga sömn men oj va roligt och underbart det har  varit.
Längre inlägg med bilder och text kommer.. kanske imorgon.

Nu ska jag sova, som jag har längtat.

Mycket gjort

Idag har jag:
- Fyllt på i portfolion
- Fixat ledighetsansökan
- Växlat pengar
- Färgat utväxten (verkligen på tiden!!)
- Spenderat lite pengar på BikBok (halva priset på allt idag, då måste man passa på. Men nu är det definitivt köpstopp för Sofia Olsson ett tag)
- Tvättat

Har hunnit med en del på min lediga dag ändå. Nu ska jag fortsätta med min packning och städa upp lite här i röran.
Och nu återstår bara morgondagen, sen draaaaar vi! Tjihooooooo.


Livet ler

Idag är min klass i Smörnäs. Jag valde att avstå, för jag vägrar riskera att bli mer förkyld än vad jag redan är. Speciellt inte när vi åker på lördag. 
Och som jag längtar nu, det verkligen pirrar i magen när jag tänker på det. Började faktiskt packa lite igår, ska nog fortsätta idag. Skönt att ha sånt klart i tid. Linnéa och Bella kom hit igår också för att väga Linnéas väska, dom åkte nämligen till turkiet inatt/imorse. Hoppas ni får en superbra resa!

Så nu återstår endast en skoldag (för imorgon är jag ledig), om det ens räknas som skoldag. Vi ska bli bjudna på frukost på Lido och göra en utvärdering, sedan lämnar jag HVF2 och säger hej till HVF3 till hösten. Jag börjar visst bli lite gammal, jag känner mig fortfarande som 15 dock, haha..

Nä, dags att göra något vettigt nu kanske..




jorå, 1 år kvar nu bara..



Ännu en helg överstökad

Gårdagen innehöll en massa sol och fest. Vi började festandet hos Mirja och blev kvar där tills det var dags att gå mot storön. Där dansade vi loss och vips var det stängning och jag åkte hem och sussade. Sammanfattningsvis var det en mycket trevlig kväll. Ska försöka få tag i lite bilder då jag inte tog några själv..

Anledningen till att det inte blev någon efterfest igår var för att jag skulle upp i skaplig tid imorse och göra uppsättning + make på Mirja. Svettig och bakis åkte jag hem till henne och satte igång. Värmen var verkligen helt otrolig både igår och idag, men man ska väl inte klaga.
Stylingen gick vägen, kan inte bli så mycket annat bra med en sån snygg modell! Här kommer lite bilder, temat var bal för den som undrar.






RSS 2.0