Nyår?

Jag & Jens försöker att hitta något spännande att göra på nyår. Först tänkte vi på en utlandsresa, men det fanns inget som, tyckte iaf inte jag, kändes speciellt lockande. Så vi bytte spår till att åka någonstans och bo på hotell någon natt, äta nyårssupé och ev. gå på spa. Tråkigt bara att allt ska vara så förbannat dyrt och ligga så långt bort. Eller, egentligen är det Sveg som ligger långt bort från allt. Och en sak är iallafall säker, jag tänker inte fira nyår i Sveg, det är verkligen bottenalternativet.
Nu är vi iaf väldigt sugna på att åka till Åre ett par dagar och roa oss med att åka utför, bada, äta gott och bara ha det helt kung. Fy så skönt det skulle vara. Jag vill, jag vill, jag vill! Vem vill sponsra mig?

Gävle igen..

Det har nog aldrig varit så jobbigt och tråkigt att åka tillbaka till Gävle som det var idag. Jag hatar att livet är fullt av massa måsten, det är det ända mitt liv består av just nu som det känns. Jag får trösta mig med att det bara är 12 dagar kvar till jullov, 13 dagar kvar till julfest, 14 dagar kvar tills jag åker hem och 17 dagar kvar till julafton. Det är ju ingenting.
Och som vanligt känns det helt sjukt att det har gått ännu en termin. Alltså har jag avklarat hälften av min gymnasietid. Det känns inte alltför hemskt!

Nu ska jag lägga mig och kolla klart på wallander och ladda batterierna inför en ny vecka!


soffan och jag förra helgen

Snö, snö och lite mer snö

Igår tog jag tåg och buss upp till Sveg. Fick en chock när jag klev av tåget i Ljusdal av all snö. I Gävle är det ju inget alls.
När jag kom hem gick jag och mötte stina ganska direkt och följde henne på knuten. Sen blev det film och ostbågar. Det var kuuul.
Idag har jag och mamma varit ute på Sveg en sväng. Alltid hittar man något och jag fick med mig en mysig tröja hem. Även nya ljusstakar och lite annat smått och gott från Dollar.
Ikväll blir det god middag och mys framför tvn antar jag. Min hårt arbetande sambo ska komma hit också och jag längtar.



Såhär mysigt är det bakom vårat hus

Morning!

Var just påväg att gå till salongen då Christina ringer och säger att vi börjar tio idag. Alltså hade jag kunnat sova en timme till idag! Typiskt.. Då hade jag ju iofs missat julkalendern, som egentligen är totalt värdelös men jag har bestämt mig för att ge den en chans. Det är rätt mysigt att ligga och snooza till det. Men jag undrar vad som har hänt med julkalendern egentligen.. Förr var de ju hur bra som helst, Greveholm, Sunes jul, Pelle svanslös osv. Det kan jag kolla på även idag. Men de senaste åren har de verkligen varit kassa.

OCH, efter flera dagar av grått och plaskigt väder så har snön även kommit hit. Det kräksnöar verkligen ute nu och jag ryser av välbehag!

Nu ska jag ladda ner lite gamla julkalendrar. Ha en bra dag!

snart helg...

Just nu spenderar jag hela mina dagar (9-18) på Rubb & Stubb, det är jobbigt att ha så långa dagar, är inte van vid det. Mina fötter håller på att dö och när jag kommer hem lägger jag mig halvt utslagen på soffan.
Jag trivs sådär om jag ska vara ärlig. Hade gärna viljat haft lite mer att göra om dagarna. Får ju ta dit egna kunder men det är lite svårt i en stad där man knappt känner någon. Om någon som bor i Gävle läser detta och behöver fräscha upp frippan så hör av dig. Hehe. Tar skolpriserna också så det är cheap, cheap.

På fredag tänker jag åka hem. Till snön. Den underbara snön. Här i Gävle är det grått och trist och slaskigt. Igår regnade det hela dagen. Skitväder!

Saknar också min babyboo. Det är så grymt tråkigt att vara ensam! S <3 J


Ensam Hemma

Är det nåt jag hatar så är det att vara ensam. Eller, det kan vara jätteskönt att bara vara med sig själv en dag, men på nätterna vill jag allt ha någon som kramar mig och skyddar mig mot alla hemska varelser som dyker upp på natten. De dyker åtminstone upp i mitt huvud.
 
Ja som sagt, jag är alltså ensam hemma. Hur länge är osäkert. Ett par veckor högst hoppas jag. Så vem som helst är välkommen att bo här med mig.

Har inte hunnit skrivit här i bloggen på ett tag nu. Förra veckan blev en kort vecka. Var sjuk ons & halva tors, var tvungen att gå till kundpasset då jag hade kund och ingen kunde ta den. Men det gick bra ändå. I Fredags blev det fika och reflektion på skolan. Sedan gick jag ner på stan och strosade där hela dagen med svärmor. På kvällen blev det party med halva klassen + lite mer folk. Hade riktigt roligt faktiskt :) Bilder finns här: http://sofiiaolsson.blogg.se
Lördagen innebar valbo och ännu mer shopping med jens och donna. Höjdpunkten på dagen var donken som är världens goaste fyllekäk. Slängde tom fram csn-kortet och fick en plusmeny. Mmm. Jens lagade jättegod mat till oss på kvällen och så slappade vi hela kvällen.
Igår var vi ut på julskytningen. Det är inte samma sak med julskytning här som hemma.. Kan bero på att det inte är någon snö kvar iofs. Hur som helst så inhandlade jag min första julklapp. Den var till min far.
Och idag avklarade jag min första apu-dag. Det har gått bra och varit helt okej, men att stå från 9 på morgonen till 18 på kvällen är inget jag är van vid så det är lite påfrestande faktiskt. Men jag kommer nog ha rätt skoj de närmsta veckorna.

Good night

RSS 2.0