Julklapp på G

Nu är äntligen en ny telefon påväg hem till mig! En Sony Ericsson Aino blev det. Tackaarr!


Back on track

Nu har jag faktiskt hunnit vilat upp mig efter en intensiv vecka. Så pass mycket att jag börjar bli riktigt rastlös igen.
Igår lämnade jag inte ens huset. Idag åkte jag faktiskt ner på Sveg en sväng (och gud vad jag längtar efter att få köra bil ensam..), en klippning på eftermiddagen och sen har jag pluggat lite teori samt kikat på film. Körkortsboken måste nog vara den tråkigaste boken i världshistorien. Imorgon har jag körlektion, vet inte hur många jag är uppe i men nog måste det vara 10 lektioner snart. Snart är det dags iallafall, usch vad jag gruvar mig.

Såhär såg jag & Sarah ut som charleston-dansare från 20-talet på julshowen!

Julfirande

Kör en liten sammanfattning av de senaste dagarna:

23e: Hårfärgning mest hela dagen. Utgång på kvällen, helt okej kväll!

24e: Självaste julafton. Bakfyllan tog form i trötthet. Var hemma och myste hela dagen, fick mycket fina klappar.

25e: Slappade hela dagen. Kikade på hemvändarhockey, sköljde ner en äcklig kycklingrulle med cider på knuten, blev full på en förfest, utgång på folkan, drog på efterfest. Kom väl hem runt fem kanske. Rolig kväll!


Och duktig som jag är glömde jag kameraladdaren i Gävle, därför har det inte blivit några bilder.


Lilla julafton

Idag kom mitt paket från Nelly, med två par efterlängtade skor samt ett linne. Utseendemässigt var de över förväntningarna, vi får se hur det är med kvalitéten. Imorgon ska jag inviga ett utav dem!

Skickade för övrigt just ett meddelande till Nellys kundtjänst (23.30) och fick svar efter två minuter. Måste vara det som kallas service?

Finally

De där två dagarna gick undan riktigt snabbt.
Igår var det en lång dag på skolan som innehöll träning till julshowen, julfika, styling och rullning av hår. Matilda sov hos mig och 04.30 ringde klockan morgonen efter, och det var två lagomt pigga tjejer som traskade iväg till skolan.
Julshowen gick helt okej, och det var så skönt när den tredje och sista föreställningen var över. Tog inga egna bilder, får se om jag kan tjuva några framöver.

Det blev en sväng på stan efter det och sedan en sömnig bilfärd hem med Frida, Sarah & min kära pappa som var snäll och kom till Gävle för att skjutsa hem mig.

Nu ligger jag för tillfället i min knarriga säng och njuter av att vara hemma. Nu blir det många timmar efterlängtad sömn.. Godnatt!


Jag & Pappa, Julafton -08


2 days to go

Jag vill hem och vara ledig och ha julmys nu!
NU!


Break break your break break your heart

Här kommer gårdagskvällen i bilder:








HVF3 & Utgång

Ikväll står "julfest" och utgång med klassen på schemat. Har en känsla att det kommer bli en kanonkväll.
Ser ni någon som ser ut såhär ikväll, så är det jag:


Kjol, tubis, två nitskärp & dubbla par strumpbyxor (varför ha ett när man kan ha två)


Med mig tar jag ett gott humör :)


Bråkmage

Det blev ingen praktik idag, då jag vaknade med en väldigt bråkig mage som fortsatte bråka hela dagen. Trist..
Min dag har alltså varit väldigt lugn. Enda gången jag varit ut var en sväng till konsum för att hämta ut två paket. Varav ett innehöll Dust it och i det andra var det en varsin julklapp till min mor & far. Det är trevligt med paket.

Jag har även börjat mitt samhällsarbete som måste bli klart innan jullovet (alltså på söndag för min del, för på måndag har jag inte tid). Egentligen skulle det ha varit klart för någon vecka sen, men deadlines biter inte på mig längre. Det löser sig.

Det säger sig kanske självt att det blir en lugn fredagkväll för mig.



Klarar-mig-inte-utan-produkt


Stillat shoppingbegäret

Efter skolan idag begav jag mig ner på stan igen. Jag köpte den undanlagda kjolen på JC samt en tubtopp att ha till, det är tänkt att få bli min nyårsoutfit. Skönt att ha det överstökat. Ett par leggings, en stickad tröja, en t-tröja och en kjol fick också följa med hem. Efter det var det en nöjd Sofia som traskade hem i vintervädret.
Men shoppingen tog inte slut där, när jag kom hem klickade jag hem lite smått och gott från Nelly. Så nu klarar jag mig någon vecka till.

Nu ska jag göra ett ryck och rensa garderoben..

Today

Dagen började med träning av julshowen och knagglig charleston-dans.. Jag hoppas för guds skull att vi åtminstone kommer vara snygga.
När det var avklarat blev det lunch, som bestod av.. någonting konstigt.
Efter lunchen höll jag på att svimma av PMS-smärtor.
En inte så ansträngande pa-lektion senare så spelade vi spel på svenskan. Jag och Amanda teamade i Geni. Vi vann inte men knep åtminstone en andra plats (av tre).
När skolan tagit slut svängde jag förbi polisen för att hämta mitt id-kort och sen vidare till stan. Blev inte långvarig men jag hittade iallafall en kjol som jag hängde undan.
Ikväll har jag som vanligt inte åstadkommit mycket för världen, men vad gör det om 100 år..

Stora förväntningar, inga planer



Elleeeer?

Let it snow

En 20-minutare i solariet var otroligt skönt. Jag fick anstränga mig för att hålla mig vaken. Tror faktiskt att jag fick lite färg också.
Ikväll har jag kollat på Svenska hjältar, vilket innebär att jag gråtit en skvätt idag med.
Nu ska jag snart somna till Pelle Svanslös och sedan sova åtta välbehövliga timmar. Imorgon börjar vi 12.00 så det kan ju hända att det blir någon timme till ändå.

Är för övrigt superglad att kunna meddela att det kräksnöar här i Gävle just nu, och det var verkligen på tiden, I love it!


nu vill jag hem..


Sista veckan innan jullov (om man räknar bort mån & tis nästa vecka..)

Nu har jag äntligen fått slänga mig ner i soffan under en filt efter ännu en måndag. En helt okej sådan. Slutade en timme tidigare än vanligt (16 ist för 17). Så den "lediga" timmen använde jag & Sarah till att träna på vår charleston-dans vi ska framföra på julshowen. Det är en väldig tur att vi får åka på jullov när showen är slut.. Då kanske folk glömmer bort våra ansikten.

Nu har jag lagat kycklinggryta i mitt skinande rena kök och ätit middag med levande ljus. Appropå ljus så ska jag gå och sola nu. Jag ser bokstavligt talat ut som ett spöke.



Cry-baby

Idag har det varit en sån dag då jag kan börja gråta för minsta lilla, det kan vara för både sorgliga eller lyckliga saker. Jag har sådana dagar lite då och då.. Det märks väl när jag tittar på något tv-program eller någon film en sån dag. Idag har jag klämt ur mig tårar till bland annat Vänner och Grannfejden.

Men nu borde jag ha sovit för längesen. Godnatt


One night out

Lördagskvällen blev riktigt trevlig faktiskt. Jag, Elin, Ida & Emma gick till Cava där det var stendött, vi satte oss istället på Pitchers. Vi drack och hade trevligt tills vi till slut hämtade våra jackor på Cava och dansade loss sista timmen på Heartan.
Idag mår jag helt okej, orkeslös och huvudvärk bara, men det är sånt som hör söndagar till.


På Pitchers igår


En bra lördag

Min lördag:
06.00-06.15 Snoozade
06.15-06.57 Klev upp, åt frukost, gick till skolan
07.30-14.00 Stylade modeller
14.00-16.40 Sista fixet med modellerna på Cava, tittade på genrep + första visningen
16.45-16.55 Gick hem
17.00-19.50 Duschade, lagade & åt middag, ska nu gräva fram en outfit ur garderoben, fix
20.00-02.00 Utgång!


The winner dosn't take it all

Även om jag tycker att Calle pissade på Erik ikväll så är jag inte förvånad att Erik tog hem segern. Ett plus är ju att Calle inte behöver spela in den där skitlåten de hade skrapat ihop.
Tycker dock det var tråkigt att brunetten (som jag antar är Eriks flickvän?) klev upp på scenen när han sjöng vinnarlåten igen och stal hela showen, jobbig tjej asså.

Godnatt!


Värt att nämna

Tänkte bara berätta att idag är det prick sex månader kvar tills vi ska ha champagnefrukost nere på frisör. Sitta förväntansfulla och pirriga och vänta på att rektorns tal ska ta slut i aulan. Springa ut på trappan och sjunga (.. ja, vad det nu blir för sång). Åka flak och festa hela natten lång!

Det är ett halvår kvar till studenten alltså.

Fredagsmys

Dagen på salongen gick väldigt snabbt idag. Jag skippade lunchen så jag kunde sluta fem istället för sex, vilket var skönt. Frida blev för övrigt mycket snygg i håret!

Nu har jag grävt ner mig i soffan och här tänkte jag stanna resten av kvällen. Det blir en lugn fredagkväll med idolfinal och choklad. Efter Idol är det nog läggdags då jag ska befinna mig på skolan imorgon 07.00. Vi ska styla modeller till en modevisning som elever från textil/design-utbildningen i Sandviken ska visa upp sina egna plagg på. Lite jobbigt med så tidig morgon, men det kommer nog bli väldigt roligt! Vad som händer på kvällen har jag ingen aning om, den som lever får se.





Efter lite knep & knåp

Jag gav det här med designen en chans ändå. Vet inte riktigt om jag lyckades något vidare, det var vissa grejor jag inte kunde klura ut hur man skulle gå tillväga med. Men det är ju en förändring åtminstone.

Men nu säger jag godnatt för imorgon väntar en dag på Maggans, mellan 9-18 närmare bestämt. Jag ska bland annat klippa och färga Frida, det ska bli skoj!

Nattinatti

Av & På, På & Av

Nej, här har det inte hänt mycket på sistone. Är lite förvånad över att det ändå är några tappra själar som fortfarande klickar sig in hit ibland. Frågan är om jag ska ta upp det här eller inte. En ny design hade gett mig en nytändning, men jag fattar verkligen ingenting av sånt där, så det ser kritiskt ut på den punkten.

Mycket har såklart hänt sen sist, men någon lång sammanfattning blir det inte tal om. Det är ingen som orkar läsa det ändå.
Just nu försöker jag ta dagen som den kommer och bita ihop tills jag får åka hem på jullov. Det har aldrig varit så välbehövligt som nu..

Ingen gillar ju bloggar utan bilder (i alla fall inte jag) så därför bjuder jag på en bild från mitt senaste besök i Las Svegas.


RSS 2.0