lite glädje

Efter en mysig kväll bestående av thaimat, film och snack tillsammans med Sara, Cassandra och Paula upptäcker jag något som jag längtat efter ett bra tag. DET SNÖAR!
Vilken dag va. Polismössa OCH snö, i'm a luucky, lucky lady.


Kirrat!

Idag har jag spenderat i princip hela dagen på att leta grejor till halloween. Hade nästan gett upp hoppet om att hitta en polismössa då jag klev in i gävles mest avlägsna affär, kalas & co. Och ta mig tusan, där fanns det. Min dag och halloween var räddad. Köpte även en marinblå kjol som matchade min nya favvomössa, fast den kan jag använda till vardags också.
Imorn är det alltså halloweenfest i norrsundet med klassen, mucho fun!

Ikväll blir det film med Sara & co ;)


Ah men vakna

Nya uttrycket med stort U, enligt jakob på voice.

Idag är jag uppe med tuppen, vaknade av att älskling stökade runt här imorse och sen kunde jag inte somna om. Har så äckligt mycket tankar i huvudet just nu.

Vad ska jag hitta på idag då? Tänkte faktiskt ta tag i dessa saker:
- Fixa utstyrsel till halloween
- Ordna min andra APU-plats
- Skriva lite materialkunskap

Gör jag det klart idag så kommer jag att kunna sova gott imorn bitti.

tillbaka i gävle igen

Fyfarao vad vädergudarna är sviniga! Nu har jag varit hemma fre-mån, och i hopp om att jag ska få smaka, asså inte smaka bokstavligt talat, på lite snö. Igår åkte jag alltså tillbaks. Och IDAG vaknar folket där hemma och ser vitt på marken när de tittar ut från fönstren. Förstår ni att man blir bitter..

Partie

Igår blev det fest. Började hemma hos louise med lite ölspel och mys, sedan drog vi vidare till Mirja där det var en hel del folk. Det var hur kul som helst att träffa alla igen!
Kvällen varade inte så länge, så jag och stina köpte en grandiosa pizza och gick hem till henne för fyllekäk och snack. Sedan somnade vi och sov ända till halv ett, gött mos. Traskade då hem i mina trasiga svarta nylonstrumpor, pumps och med mitt rufsiga hår. Såg nog ut som en riktig hooker.. Haha.. Hade hur som helst en jättetrevlig kväll!

Idag har tagit det mest lugnt, har varit ute på sveg lite grann och på dollar. Har man inget att göra här i Sveg (vilket händer rätt ofta) så kan man alltid åka på dollarstore och fynda, det är alltid trevligt.
Nu ska jag chilla lite framför tvn medans jag väntar på middag, mamma lagar nån thaigryta, och till efterrätt blir det äppelpaj, mums!
Sedan blir det utgång igen, med Amanda m.fl.

Ha en bra helg!


en dag kvar

Halloo!

Har haft frisörlektion nu sen kl 12 och jag har bara suttit och gjort klart mina reflektioner och försökt få ihop en någorlunda hög till portfolion. Försökte mig nyss på en ritning, det är så sjukt svårt. Jag orkar inte tänka. Skönt att ja har fått lite gjort i alla fall.
Kan lova att ett lov är mer än behövligt nu, det kommer alldeles lagom. Tänkte åka hem imorgon eftersom vi är lediga på torsdag, men det gick inge vidare då vi kommer sluta kl 18 imorgon och det tåg som passar till bussen i ljusdal är 17-tåget. Så det får bli 10-tåget på fredagmorgon istället. Duger det med.
Now, back to work!

portfolion ska in snart..

och jag har inte skrivit ut en enda reflektion.. Jag har inte ens köpt en ny pärm. Men jag tror jag ska ta min gamla och flytta över ettans reflektioner till en annan, ful pärm. Ekonomiskt va?
Idag har jag faktiskt skrivit klart en, och på god väg att bli klar med min andra, så jag är på G nu! Innan reprisen av DH börjar ska jag ha skrivit ytterliggare en. Dags att lägga på ett kol alltså!

lugn helg


Igår var en bra dag. Den började med ett kundpass på morgonen, som slutade kl 12. Jag traskade då ner på stan för att unna mig lite shopping, en klänning, halsduk, ett nitskärp, linne och en tröja fick följa med mig hem. Perfekt avslut på ännu en tung vecka.
På kvällen gick jag och J på Church street och käkade en väldigt god middag, där tilltalas han vid namn Charlie, inte bara när han jobbar, haha.. Sen såg vi Rallybrudar på bio, den var väl helt okej, trodde den skulle vara roligare dock.

Även idag har jag slitit på bankkortet. Köpte mig en vinterjacka, en sådan på bilden nedan fast svart (såklart, köper allt i svart). Men det sved inte så mycket eftersomdet är nåt man måste ha, och så var den ju så fiin. En sväng på ikea blev det också för inköp av gardiner, lampa och lite annat smått och gott.
Ikväll blir det myskväll framför tvn.

nostalgi

Idag handlade vi av glassbilen, var väl 10 år sen sist. Känslan man får när man hör melodin som spelar från den lilla bussen sitter fortfarande kvar lite grann. hi hi


Ge mig snö, nu!

En sån vinter vill jag ha! Myspys.


another day

Redan onsdag nu igen, helt sjukt va dagarna och veckorna svischar förbi, hinner inte med att göra nåt alls känns det som. Både på gott och ont. Snart är det i alla fall höstlov, och det kommer bli otroligt skönt.
Idag ska jag försöka fixa klart APU-plats. Får se vart det blir någonstans, det är ju inte brist på salonger här i gävle om man säger så. När jag kommer hem ska jag fokusera på reflektionerna och försöka få en del av dom avklarade, portfolion ska ju in så snart som möjligt.. Suck.

Nu ska jag packa ner lite stuff i väskan och börja gå mot skolan.

ha en bra daag

Halloweeeenfest i ljusne!

Sofie H står för lokalen, Hvf2 för festen. Självklart skall man vara utklädd.. Sitter och funderar nu vad jag ska vara. Känns lite onödigt att slänga flera hundra på en hel dräkt så jag knåpar nog ihop något själv istället.
Jensis ska också följa och då lär vi ju matcha. Tänkte på Musse & Mimmi Pigg, det känns inte allt för svårt att fixa. Hittade öron och nos på buttricks för typ 50:-, känns mer lagom i pris också.




Jens och jag på halloween, va söta vi kommer bli

äntligen hemma

Kom precis hem nu efter en 12 timmar lång dag. Jag har ont i huvudet, luktar illa och har fett hår, på topp alltså!
Har inte haft batteri på mobilen på hela dagen och har inte kunnat höra av mig till min käreste, så när jag kommer hem förväntar jag mig en sur min och frågan om varför jag inte hört av mig. Men istället är det helt tomt i lägenheten. Tänkte att han kanske har trott att jag blivit dödad och gått och letat mig, men så var inte fallet. Han hade gått och spelat biljard på interpool och när jag slår på mobilen har han bara skickat ett sms på hela dagen där det stod "hör av dig när du slutar". Blev smått förvånad. Jag menar, lite orolig kan han väl ändå vara? En liten portion oro är jag väl värd? Liksom..

Nu blir det nånting som verkligen kommer gynna mig - EN DUSCH!


Ett onödigt långt inlägg

Pluggningen har väl gått sådär hittills. Eller rättare sagt ganska dåligt. Det känns som jag kan det mesta men jag vet liksom inte riktigt hur djupt man ska gå in på varje grej. Aja, det får gå som det går.. Även fast jag vet att jag inte kommer läsa eller lära mig något mer nu så kan jag ändå inte stänga av datan och bara gå och lägga mig. Då känns det som att jag bara ger upp. Så då sitter jag hellre kvar på bdb, aftonbladet och allt vad det heter och bara låter tiden gå. Jag är kass.

Och imorgon händer det grejer mina vänner.
Morgonen börjar med redovisning, Gotiken. - Mums längtar!
Samhällsprov - Kan bli flipp, kan bli flopp.
Fadderverks. - Har ingen fadderetta längre, hon hoppade ju av. Så om någon som går frisör nån annan stans vill flytta till gävle och börja frisör här så ta chansen! Fatta att bli mitt fadderbarn, vilken grej. Seriöst alltså.
Materialkunskap - Kommer garanterat inte gå bra.
Slut för dagen kl 16.00.
Eller inte.
19.00 ska vi vara tillbaka på skolan för att gå på löshårsisättningskurs, eller hur jag ska formulera det. Kommer förmodligen vara intressant och mycket lärorikt men oj så trött jag kommer vara när jag kommer hem sen. Fast jag är ju en ovanligt sleten jäkel. Måste bli ändring på det, träning behövs, och i stora mängder.

Kanske kryper ner hos Jens nu, känns väldigt lockande faktiskt.

Gotiken, utv.samtal och plugg

Ungefär så har dagen sett ut.
Utvecklingssamtalet gick bra och det var skönt att prata av sig. Tog hela tre timmar, så jag missade både samhälle och idrotten. Hade behövt varit med på samhälle idag eftersom vi har prov imorgon, menmen hoppas hon inte sa något viktigt.. Fick även stanna efter skolan idag och göra klart Gotiken som ska redovisas imorgon. Kom hem vid halv 7 ungefär, och tack & lov stod maten lagad och klar på spisen.
Nu ska jag plugga arslet av mig, resterna av Ben&Jerry's ska få hjälpa mig.

oändligt intag av kalorier denna helg


 Linnea gör mig sällskap även ikväll och det gör likaså min bunke med Ben & Jerry's glass. Så muuustig och god, yummie!
Har även poppat popcorn, how fat are we?

Dagens i-landsproblem

Åhh vad är det för fel på min data. Ingenting fungerar som det ska. Nu har Word slutat funka också, det går att öppna och så men efter typ en minut så börjar det lagga och världens mest störiga text "svarar inte" dyker upp i hörnet. Snart kommer jag kasta dataj***** i väggen, eller dränka den i badkaret.


Good Morning Sunshine!

Som L skulle säga.

Har tagit mig en välbehövlig sovmorgon idag, så nu känner jag mig fit for fight igen.
Har redan hunnit tagit tag i diskberget och mitt nästa projekt blir nog att börja med att plugga lite inför samhällsprovet.
Sen ska jag också hinna att skriva en reflektion eller två, och även sätta igång med Gotiken. Och någon gång på eftermiddagen ska jag traska till L och hjälpa henne att clipsa upp hennes hår. Sen ska jag hem och plugga lite mera och städa.
Men nu blir det toast till frukost, finns inget nyttigare!

Sen undrar jag om du kommer idag eller imorgon mamma? För jag måste hinna städa innan dess.

myskväll med Ms X

Se så mysigt vi har det.



min fredag


Det här har hänt/händer idag:

  • Vaknade tröttare än någonsin.
  • Skoldagen bestod av enbart Shiatsu, så otroligt skönt.
  • Räknat mjukisbrallor i matan med Linnea och Matty.
  • Suttit och degat på skolan utan att göra någon som helst nytta med L & M.
  • Gått på stan med L, köpte inget roligare än en såndär grej man har te i ni vet, och vad heter det egentligen?
  • Köpt hem kinamat, min favvo, efter en hård vecka var jag värd det.
  • Jens jobbar HELA dagen och kvällen. Det är boring.
  • L kommer och kollar idol m.m med mig, samt ska vi ägna oss åt intag av onyttig föda. Välkomna om ni vill joina oss.



    Inte helt fel efter en jobbig vecka..

Det trodde jag aldrig




Mamma har börjat med msn, och idag blev jag mäkta förvånad när hon gjorde slängde med en liten flirtgubbe. Jag menar, det tog ett tag innan hon förstod varför inte startsidan på internet såg likadan ut hemma och på sitt jobb. Men jag tycker om dig ändå mamma ;)


ett break tack



Här skulle jag behöva ligga och bara stänga av för ett tag.
Men jag får väl nöja mig med att det i alla fall blir helg imorn.


Vad hände?

Hittills har skolan, och livet i allmänhet faktiskt, kännts bara jobbigt. Jobbigt att gå upp på morgonen, jobbigt att göra nåt, jobbigt att lära sig, jobbigt att plugga, jobbigt att stå, jobbigt att sitta. Hade jag fått välja hade jag legat i sängen med täcket över huvudet hela dagarna. Jag har inte kunnat plugga något alls, jag kommer liksom aldrig igång och blir aldrig koncentrerad och inte eller motiverad. Allt är bara jobbigt.
Fortsätter jag såhär så kommer det definitivt att sätta sina spår i betygen. Och det känns ju väldigt onödigt att få ett sämre betyg än man egentligen kan uppnå, bara om orken och självdiciplinen kunde komma tillbaka.
Men i måndags bestämde jag mig för att ordna upp saker och ting, få lite ordning och reda i tillvaron och kanske ha en gnutta koll på när prov m.m är. Häromdagen köpte jag tex block så jag kan ha ett eget till varje ämne och inte klottra allting i ett som jag gjort hittills. Skrattretande jag vet, men det är i alla fall ett litet steg på vägen till en ordningsamt liv.
Nu har jag t o m tråkat ut mig själv med att skriva den här texten så jag kan ju bara anta att ni slutade läsa efter typ tredje meningen. Så nu slutar jag. Och så ska jag sluta tycka att allt är jobbigt också.


RSS 2.0