ÖNSKELISTA !

Eftersom jag vet att min mami läser min blogg så kan jag lika gärna lägga ut den här! :D

- LCD tv, runt 37 tum :p
- Kamera, Canon IXUS 950
- Skrivare, gärna fotoskrivare daaah
- PS2 + guitar hero + sing star :D
- Presentkort på Ikea
- Pengar till clothes and stuff
- Trippeltång
- Frisör grejer, saxar, penslar, kammar m.m..
- Sex and the city boxen, skolådan ^^


Nu kommer jag inte på nåt mera för nu ska jag sova! Nattinatti

DIDN'T THINK I TURN AROUND AND SAY THAT IT'S TOO LATE TO APOLOGIZE

Ny vecka, nya tag.. eller? Hmm, får väl se om orken ställer upp framöver!
Känns inte som skolan spelar så stor roll just nu, vet inte varför? Har gått från att vara världens pluggis till jaa.. raka motsatsen iallafall. Äsch, det vänder nog snart!

Dagen har varit bra. Trots att jag somnade vid 3 tiden igår så kände jag mig pigg imorse när jag vaknade. Hade faktiskt en timmes sovmorgon, men eftersom jag var tvungen att fixa lite grejer innan jag började så blev det bara en halvtimme för mig. Men det är alltid något!
Väl på skolan hade vi PIA redovisning, vilket visade sig vara en ganska meningslös sak. Fick visa upp grejerna och säga att "det gick bra" sen var det klart. Kunde lika gärna ha tagit en rejäl sovmorgon och struntat i det där. Sen fick vi vänta i en timme innan matten började, så då blev det lite praat. Matten bestod av att Malin snackade hela lektionen och jag fick inget gjort. Fast det var en ganska viktig genomgång också kanske.. En grå hamburgare i matan senare var det dags för idrott, och det var jätteskoj faktiskt :) De två sista lektionerna, sv & eng, bestod också mest bara av snack. Meningsfull dag, njaae :D

Gick en kortis på stan med Matilda efter skolan, sen gick jag och handlade lite mat. Lyckas alltid handla för precis samma summa jämt känns det som, 195:-, haha!

Och ikväll har jag bara slappat som vanligt. Somnade ett tag, och det är ju alltid lika skönt! Sen kikade jag lite på tv och nu ligger jag här och tråkar ut mina bloggläsare. Som för övrigt var rekordmånga igår, 56 st. Brukar ju ligga runt 25 annars så, hahah..

Nu får det räcka för idag mina vänner.. Godnight sleep tight !

DU KANSKE SJÄLV SKULLE IN I UGNEN OCH BLI PASTEJ

finns det nåt tråkigare än att komma på rubriker eller.. Jag brukar alltid skriva det jag hör på låten jag lyssnar på eller på tvn typ..

Igår skulle jag låna fridas dammsugare men den var också typ trasig och sög knappt nåt, så det blev inte mycket till dammsugning inte. Jag håller på att få panik. Låter som jag har en deci tjockt lager damm på golvet men så illa är det ju faktiskt inte egentligen ;D
Vid 8-tiden gick jag & Frida till tågstation för att möta Louise. När hon kom åkte vi direkt till Evelina och så kikade vi på idol m.m. Kom hem vid 2 tiden, helt förfrusen BURR!
Och idag följde jag med flickorna på lunch, jag var dock inte hungrig så jag skippade maten.. Sedan kikade vi runt en liten kortis på stan och sedan traskade vi vidare hemmåt. Matilda kom till mig vid tre vilket jag tyckte var mycket roligt :) Vi gick med Frida och Louise på Wayne's och tog en fika. Satt kvar och snackade i nästan två timmar tror jag. När vi slitit oss därifrån gick vi på hemmakväll och hyrde två filmer och sedan tog vi trean till Willys och handlade lite. Kollade på film hemma hos mig ikväll och Matilda slingade mitt hår. Snart går det nog av, hehe.. Det blev ytterligare lite ljusare men det ser fortfarande skabbigt ut. Jag längtar tills min lilla blekningsprocess är klar..  
image10     image11     image12
Matilda, Frida och Louise på Wayne's :D 


Ligger här nu och har tråkigt och vill inte sova. Palla söndagar, det är värsta deppdagen.

Men nu ska jag kanske prova sova eller nåt. Kommer säkert att gå finfint!
Chiaaao

YOU MAKE ME SMILE

Godagens!
Morgonen började med att jag klev upp halv sju/sju och gjorde mig iordning samt drack en kopp te. Så vid fem över åtta skulle jag bege mig till bussen och fara till skolan, men då kommer jag på att det är ju torsdag vilket betyder sovmorgon. Fan... Men jag fick lite extra tid till disk och städning, det var bra! Måste nog låna fridas dammsugare snart igen, min är ju trasig. Om jag får då (a)

Sitter på skolan nu med soffan och matilda.. Ska snart in på matten!

Men nu ska jag slå lite mer rekord i alfabetet, tävlar mot sofie, för tillfället leder jag med tiden 3,27 s ;) höhö!

soooooooooet

hejdå :D


YOU MAKE MY DAY

Imorse när jag vaknade hade jag försovit mig lite grann och jag var verkligen inte sugen på att stressa iväg till skolan, delvis pga huvudvärk.. Så jag bad min kära mor att ringa och sjukanmäla mig. Behövde en dags vila kände jag, och så behövde jag ta igen portfolieskrivandet.. Jag somnade om ända till elva och då gick jag upp och skrev klart om svinrygg. Det kändes bra. Var nyss ute och köpte en jacka (för endast 298kr :D, eller 198 egentligen för jag hade presentkort), te och bröd. Och nu ska jag snart ta och skriva min sista PIA dokumentation. Passade även på att ta tvättstugan, hade typ två par rena trosor kvar i lådan så det var dags kände jag, haha..
Nu ska jag ta en vaarm dusch och sen hänga upp min tvätt!

Chiaaaao

hejsvejs med dig

I want to break free
I want to break free
I want to break free from your lies
You're so self-satisfied I don't need you
I've got to break free
God knows
God knows I want to break free

I've fallen in love
I've fallen in love for the first time
and this time I know it's for real
I've fallen in love
God knows
God knows I've fallen in love

It's strange but it's true
I can't get over the way you like me like you do
But I have to be sure when I walk out that door
Oh how I want to be free

But life still goes on,
I can't get used to livin' without, livin' without, livin' without you by my side
I don't want to live alone
God knows
I've got to make it on my own
So baby can't you see
I've got to break free

little black curly hair

Vill bara upplysa er om att Phoebe äger ;D
här har ni alla hennes mästerverk  :
http://youtube.com/watch?v=6n158CAZSF0&feature=related


spaghetti, köttbullar, isbergsallad, minitomater , rödlök, gurka, fetaost, blandsaft

är exakt vad jag nyss proppat i mig till middag. Har faktsikt börjat orkat laga riktiga måltider nu lite då och då. Är ju snart mästerkock..

Dagen har varit rätt slö.. Har frisör hela onsdagarna och på förmiddagen gjorde vi typ ingenting.. Städade, lyssnade på Annika och lite sådär. Sedan på eftermiddagen så färgade vi. Då fick vi som inte färgade igår håret färgat idag! Jag ville väva slingor i hela håret, men det fanns inte tillräckligt med tid till det tror ja.. Men Annika bestämde i alla fall nåt och Linnea slingade. Jag såg ju ljusare ut efteråt, men håret i nacken och där bak blev slingorna mörkare än vad jag ville ha dom, för håret var så preparerat nere i topparna... Men det fixar vi sen ! 

Imorgon har vi ledigt typ halva dagen, för att få igen tiden för öppet hus. Kommer väl sluta runt ett tror ja? Så det ska ju bli skönt. Och på fredag slutar man 12, gött mos!

Vette tusan vad som händer i helgen? Har ingen lust att åka till sveg heller... Får väl se om det dyker upp nåt..

so long

Färgdag, yeei....

Ne hörni, något hår färgat för mig blev det inte. Min fadder tyckte det var bättre att färga hennes hår istället så jag skulle få jobba praktiskt. Men det var ju roligt att få färga också!
Det är lite yrt att hänga med i alla siffror såhär i början.. Alla blev så snygga i håret och jag blev bitter.. ;)

Efter skolan tittade jag på lägenheten, och sara följde med. När vi kom dit och plingade på öppnade ingen först utan man hörde bara en galen hund som skällde, vi plingade en gång till och hunden skällde ännu mera. Efter ett tag öppnar någon iklädd kalsonger dörren typ en deci och tittar ut. -Hej det var jag som skulle kolla på lägenheten!
Han säger vänta osså stänger han in sin hund på toaletten. Haha.. Kikade i alla fall runt och det var riktigt bra. Tackade Ja på den när jag kom hem så nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa. Vill flytta från den här källarvåningen nuja..

När jag kom hem vid halv sju åt jag lite sallad och sen somnade jag som ett litet barn på soffan och vaknade omkring halv tio av att the landlord Mats kommer in och ropar. Min telefon hade tydligen ringt och ramlat ner från bordet så att batteriet hoppat ur. Därför kunde ingen få tag på mig och mamma och pappa hade tydligen trott att jag hade dött eller nåt. Det är ju helt sjukt vad jag sover hela tiden, måste kolla upp det tror ja...

so long

Hearing those words, it makes me week.

Godkväll på er!

Dagen då.. Vaknade med smått ångest såklart, har aldrig velat ligga kvar så mycket som imorse. Tvingade upp mig själv och på med kläderna.. Hade världens största sten i magen så jag kunde inte äta, höll tom på att spy när jag fick i mig lite vatten. Jag som älskar frukost!
Sedan bar det iväg med 2an till Polhemsskolan. Jag hade inte riktigt vaknat än kände jag när jag satt på bussen. Kroppen var vaken, dock inte huvudet lika bra.
På PIA:n satt jag och Sara och pratade om höstdepression, she has it too! Kändes lite bättre att jag inte är ensam då i alla fall.. ;)  Min nedstämdhet gick över vid 11-12 tiden ungefär, skönt. På idrotten hade jag överskottsenergi och var bara flummig och dryg. Sara trodde inte längre på att jag var höstdepp. Haha..
Efter idrotten tittade vi på Troja två lektioner. Lugn och skön dag, passade mig perfekt just nu.

Efter skolan har jag inte gjort ett skvatt. Eller jo, skrivit en dokumention, som jag gjorde i maximal snigelfart. Förstår inte varför jag är så seg..  Somnade en sväng efter att jag ätit middag och sen har jag bara glott på tv:n. Ska faktiskt försöka somna i tid ikväll.

Känner mig ändå glad ikväll. Kanske för att vi har färgdag imorgon på skolan! Det blir nog hur roligt som helst. Hoppas på att mina faddrar går med på att färga mig. Ser ju ut som en skabbräv i håret nu.. Så vi får väl se om det har blivit någon blondin av mig imorn kväll! Går ända till 18oo dock, men det tar vi igen på Torsdag iofs..

Förresten!!! Jag har fått nys om en lägenhet på söder, ligger ungefär 400-500 m från skolan. En etta, 40 kvadrat, inte fy skam de e! Och ett stort plus är ju att den ligger i samma hus som Ärfan! Hon ska förr övrigt följa med mig och kolla på den någon dag i veckan. Står tvåa i kön så jag hoppas att den som ligger etta inte vill ha den. Om den är fräsh då dvs. Men det skulle ju varit helt kung de.. Håll tummarna för mig då hörni!

so long

jag hatar hösten..

Varje höst, samma sak, Höstdepressionen.. Smått ångest nästan varje morgon, vill inte vara vaken, vill inte kliva upp, vill inte göra nånting! Ute finns det inte en enda färg kvar, förutom då,  jätteupppiggande och glädjespridande grå. Himlen är grå, träden är gråa, hela bilden ser bara helt grå ut. Det är iskallt och solen går ner mitt på dagen och vips var den dagen borta. Inte konstigt att man känner sig nedstämd. Allt känns fel, jag blir paranoid och jag är ensammast i världen, även fast jag vet att det inte är så. ÅH kan nån utrota hösten? Beacuse I HATE IT!

Men wtf, det går över !

Helgen..

Helgen har varit lugn, precis som den skulle vara.. På fredag kväll åkte jag med frida till evelina och kikade på idol m.m..  Kom hem vid 23 nån gång och somnade en halvtimma senare.

På lördag var jag uppe med tuppen (iallafall nästan) och pigg som aldrig förr. Jag kände att mitt bankkort varit inaktivt för länge så jag ville på stan och sätta sprätt på lite money. Frida följde med och även Evelina kom in lite senare. Jag shoppade två kjolar, en stickad kofta och en tischa. Kändes gött... Tror dock att jag ska lämna tillbaks tischan och en av kjolarna. Brukar bli så...
Efter shoppingrundan åt vi lite grann, bakad potatis med skagen, satt fint i kistan. När vi var mättna och belåtna traskade vi vidare hem till byggmästargatan och tittade på freaky friday och lite senare million dollar baby. Eftersom Evelina slocknade på min soffa och missade sista bussen så sov hon kvar.
Vi sov länge imorse, och det var hur skönt som helst. Klev upp, fixade och donade, och så begav vi oss av till stan igen (Evelina hade fått in pengar på morgonen av sin snälle far). Vi strosade runt och Frida kom också in efter ett tag. Jag köpte mig en mössa och en sjal :) Tog en fika på Waynes och sen blev det hemgång. Har bara varit hemma och tagit det lugnt sen dess.

Och imorgon är det skola igen. Tråkigt att inte kunna vara med på idrotten bara.. Blir ju aldrig frisk ja...

so long

I survived!

Det var på gränsen att jag svimmade ihop idag men jag överlevde denna långa dag med. Kommer aldrig bri fri min förkylning (och allt som hör därtill) känns det som.. Veckan har varit jobbig och jag har varit trött hela tiden, och i och med det har jag inte orkat varit glad och smajlat hela tiden som man måste göra på frisör. Men nu är den äntligen slut, tack o lov! Som sagt, fredagar räknar jag inte med för då slutar jag tolv, underbart! Har inga planer alls för helgen, men det blir lugnt, jag behöver vila. Är sugen på att testa en restaurang nere på stan som jag är lite nyfiken på.. Kanske Frida och Evelina vill hänka? :) We'll see!

Slutade fem idag och sen fick jag vänta på bussen typ tjugo minuter för att det aldrig kom nån, suck... sen på bussen så höll jag på att somna, hur skönt som helst var det, då kommer det en tant som måste sätta sig brevid mig även fast det kanske var totalt tre pers i bussen. Så då frågar hon vart jag ska av  - borgis säger jag.
-Jahaa jag ska längre, då kan vi ju byta plats du och jag, så du sitter ytterst.
-MMMMM!!!!!!!!!!!!!!!                  eller så sätter du dig nån annanstans! (tordes jag inte säga såklart men, mentalt xd )
Haha va hemsk jag är, men jag har varit så himla lättretad hela dan..

När jag kom hem så satte jag mig med min grekiska mytologi, sparat det till sista kvällen såklart, det är så det ska va (y) Har hållt på med det hela kvällen och blev väl klar vid tio.. Kunde ju ha blivit bättre, och mer framför allt.. menmen, måste skaffa mig some SJÄLVDICIPLIN, snarast!!

Nej, nu längtar jag till sängen.. men först duschen!

Nattinatt

kan någon göra mig frisk och ge mig ork..

Igår var det öppet hus på skolan. Jag och Sofie H sprang ut och in och hämtade folk till Frisör och visade dem runt. Blev bara liiite tjatigt att säga samma saker typ 100 gånger :) Menmen, det var kul i alla fall.. Dock hade jag behövt varit hemma och pluggat + vilat. Somnade som en stock i soffan när jag kom hem vid nio. Sov till två och då jag la mig i sängen istället.. Ser fram emot att vila ut till helgen!

Nu ska jag gå till bussen och åka till skolan!
So long


Meh!

Fler besökare än någonsin idag och inte en enda kommentar ! Dålig stil hörni :p Gör ett nytt försök, I wanna know who you  aaare :)

Idag gick jag på PIA och gjorde klart min vetekudde, sen var det matte en timme och efter det gick jag hemmåt! Har läst lite i färgboken, skrivit lite loggbok, och kollat på tv. Vid 17.30 ringde evelina och frågade om jag ville hänka på bio med henne och frida. De skulle se Solstorm och den var jag faktiskt väldigt sugen att se, så jag lagade mig lite spaghetti & köttbullar och tog bussen in (är faktiskt sjuk, och så Måste jag ju nyttja busskortet) efter jag ätit.
Filmen var riktigt bra tycker jag, se den! Jättespännande och bara bra kända skådespelare! tummen opp.

Imorgon ska Op-ettorna komma på frisör och vi ska lära dem att rulla spolar och klassisk huvudmassage. Vi gör det för att de ska ut på APU snart, på ålderdomshem antagligen. Det blir nog.. kul. Är för trött för att orka leka glad.

Känns som huvudvärken är på väg tillbaka :/ Hatar att vara sjuk, orkar inte skolan då... Blööö.

Nu känner jag för en kopp varm Choklad till en bra film. Får se om jag hittar någon som känns lockande. Ha en bra kväll allihopa!

ILoveYou


              image8         image7         

Godmorgon!

Fått tillbaka en del av rösten nu, fast är fortfarande jättehes. Jaja kan i alla fall prata. That's gooood.
Min plan inför dagen är att gå på skolan och klara av PIA, för den lektionen känns det väldigt drygt att missa.. Sen tror jag att jag beger mig hemmåt, drar på mig mjukisbrallorna, gräver ner mig i soffan med en varm filt och en kopp te och försöker göra lite skolarbete här istället. (vilket aldrig blir av oavsett hur mycket jag bestämt mig :/ ) Men nää, nu ska jag göra det! Får försöka ignorera de saker som känns mer lockande, såsom tv, data, sängen... Självdiciplin ffs! Ser fram emot en mysdag,

Och nu är det såhär att jag är väldigt nyfiken vilka ni är som läser, så lämna en liten kommentar så jag får veta :)

Snart dags att dra nu, måste gå till stan och köpa busskort först. Har inte ens 15 kr i kontanter...


Back in Gävle.

För er som läste mitt inlägg igår, jag skrev det av ilska men kom på sen att jag överdrev. Vet egentligen inte varför jag skrev det.. Verkar som mina hormoner get's wild när jag är sjuk ;S Hur som helst, jag var tvungen att ta bort det för att jag inte längre står för det mesta jag skrev. Wioups.

Kom nyss hem efter ett jävla kånkande på mina feta väskor. Men nu kan jag pusta ut. Orkar inte ens packa upp, är så satans trött..

Gårdagen var ingen höjdare, en riktig deppdag med mycket funderande. Nödvändigt funderande dock.. Men på kvällen styrde det upp sig med kalas! Började med att möta Emma och Anna på Sveg för att börja med att hämta min dricka i det rödgula huset. Vi stannade där ett tag (schhh) och började knäppa några. Sedan cyklade vi vidare till Duvan igen där det inte var några folk eller dragsspel kvar, men inte var vi ledsna för det. Satt där och snackade om allt och inget och började bli lite dragna. Duvan, Buni och Jonny döck upp en sväng och vid halv 12 åkte vi med dem till Folkan. Med lite kopiering kom vi in utan problem och jag hade hur kul som helst! Efter folkan fortsatte det även med lite annat smått och gott men det är inget jag orkar skriva ! Men tack för en kul kväll alla inblandade :)  Och tack för skivan Anna, Haha!

För övrigt så är jag jättesjuk, har nästan tappat rösten och har en spricka i revbenet tror ja. Kan det blir bättre eller :)

Nu blir det lite kvällsfika sen sängen! Chaaooo

RSS 2.0