schteek

Hittills har jag tillbringat dagen på bakgården och jobbat på min bränna. Man kan faktiskt se en tydlig skillnad om man drar ner trosan en bit = framsteg! Haha.. Det är iallafall sjukt skönt att bara ligga och slappa i värmen med ett nummer av Solo och högsta volm från mp3n i öronen. Något som alltid förstör en skön sommardag är alla satans insekter. Värst är getingar och humlor, de är så stora och äckliga och skrämmer livet ur mig när de surrar och flyger runt mig. Usch och blä. Jag ska nog skaffa en såndär elektrisk flugsmälla som jag kan sticka fram i dessa nödsituationer. Så slipper jag springa in av rädsla var 10e minut. Det var förresten en geting som var anledningen att jag gick in och började skriva här nu.

Vad som händer under resten av dagen vet jag inte riktigt. Funderar om jag ska gå ner på ICA och lära mig ett och annat inför sommaren. Men det är ju så mycket skönare att stanna här och bara må gott in the sun..


dags att packa flyttlådorna! Igen..

Första augusti ska jag bege mig österut, eller ja bli inte oroliga nu, det är till Brynäs vi flyttar. Jag och Jens blir sambos i en (vad jag har hört) jättefin tvåa. Har inte sett den än, ska till helgen dock.
Längtar som tusan, ska bli en stor lättnad att slippa sakna hela tiden. Fast det är ju bra på sitt sätt också. Men inte lika bra som att slippa, hehe.

Ska som sagt till Gävle i helgen, ska investera en bikini och kanske något annat skoj när jag kommer dit. Och på lördagen är det gesällprov som gäller och jag ska sitta modell åt en trea. Ska bli skoj faktiskt, hoppas inte domarna är hårda bara, då kommer jag få ångest ända tills jag ska göra det. Två år kvar tills vi står där, det kommer gå fort.

Nu måste jag och min hesa hals vila en stund.

ciao


en tråkig rubrik

Premiären på ön blev väldigt lyckad! Började att förfesta med massa brudar hemma hos linkan. Hade riktigt trevligt, det kom en massa folk dit senare på kvällen också, lite för mycket people i den lilla lägenheten tyckte jag och begav mig vidare tillsammans med några andra.
Vi strosade runt ett tag och hamnade på statoil, där medelåldern på folket var 12 år så jag drog med mig fia (som det för övrigt var skitkul att träffa igen, det var ju inte igår direkt) till Kula. Tog taxi till ön vid halv 12 tror jag. Där var det skapligt med folk tror jag. Jag hade i alla fall jätteskoj, träffade mycket roligt folk och dansade och tog nån cider, det blev hur som helst en toppenpremiär för min del.
 
Igår vaknade jag med halsmandlar stora som fotbollar och en täppt näsa. Imorse var det ännu värre. Mindre roligt att bli förkyld nu när sommarn kommer.

Idag är det morsdag och jag har varit snällare än vanligt mot min mor, haha.. Har möblerat om rummet också, man blir så glad av det tycker jag, det känns som ett nytt rum nästan. Annars har jag mest degat i solen idag.
Sedan var vi och käkade på lilla hotellet, där var det thaibuffé och tjohej va gott det var. Vågade mig tom på att pröva bläckfisk, det smakade just ingenting men.

Nu ska jag vila. 
ciao! 


när får jag använda de här godingarna då?

Mina nya skor som jag hemskt gärna vill börja använda väldigt snart. Kan temperaturen stiga högre än till 10 grader snart kanske?


image95

redan fredag

Har inte orkat bloggat nånting den här veckan. Jag har iallafall haft det roligt på salongen och veckan har gått sjukt fort. Det var ju i och för sig bara en 4-dagars vecka också. Passar mig utmärkt, trött som jag är.
Annars har jag inte gjort så mycket mer den här veckan förutom att jag åkt en sväng till Norge med Jens, jag sov hela vägen hem, vilket trevligt sällskap jag är.

Ikväll är det premiär på vårat kära storön, vilket betyder utgång. Hoppas på en toppenkväll.
Ses i dimman!


man tager vad man haver

Första dagen på praktiken har gått bra. Jag har hunnit med en uppsättning, klippt mamma, kikat på Cissi och grejat på lite.
För övrigt så hittade jag en jättegammal jeansjacka imorse som jag hade när jag var liten. Tänkte att den kan väl aldrig passa men jag provade den iallafall. Och ta mig tusan, den satt perfa. Kunde tom knäppa igen den (nätt och jämnt), haha! Lite kort i armarna dock men det var ju bara en fördel. Så nu slipper jag lägga pengar på en jeansjacka i sommar, skönt!

Kör en liten dagens outfit:
Jeansjacka, HM, barnavd.
Lång skjorta, Vero Moda
Fodral, Gina Tricot
Skärp, Gina Tricot

image94

Nu blir det ett bad, tjing!

Regndag

Dagen började med att jag vaknade och trodde att klockan var runt 9 kanske. Den var 05.30. Kärringen ovanför var i full gången med sitt dunkande, jag vet inte riktigt var det är men jag tror det är nån slags träningsmaskin. Det dunkar så in i h-e i taket. Precis som någon står och bankar med en käpp i golvet. Takten är snabb och hela tiden jämn. Och ni kan ju tänka er hur härligt det är vid den tiden på dygnet och man ska försöka somna om. Det är helt omöjligt. Jag höll verkligen på att tappa tålamodet där ett tag men efter en timme så slutade det. Tack och lov.


ja, TACK för jag fick handla av er?

Tänkte på en grej idag när jag var på stan. Varför säger en del butiksbiträden "varsegod" när man handlar? Och det automatiska svaret tillbaka blir såklart "tack". Egentligen är det ju de som ska säga tack eftersom det är jag som handlat av dem. Varför ska jag säga tack? För att jag fick handla från deras affär? Haha, bara en tanke.

Nu tog Kill Bill nyss slut. Har aldrig sett den förr, och även om det är en sån sorts film jag aldrig i mitt liv skulle vilja kolla på annars så måste jag medge att den var helt okej.

Nu vill kroppen lägga sig i sängen känner jag, bäst att lyda.
Nattinatti


skönaste fredagen på länge

Imorse var det ovanligt enkelt att kliva upp och traska iväg till skolan. Eftersom idag var sista riktiga skoldagen och så är den ju så underbart kort våra fredagar. Vi fick tillbaka nationella i matte och det gick förvånasvärt bra. Det gjorde min dag ännu bättre!
Efter skolan gick jag hem en sväng och sedan på stan. Köpte present till älsklingen som kommer imorgon.

Blir kvar här i helgen för på söndag ska vi kolla på några lägenheter, två tvåor på brynäs och en tvåa här alldeles brevid där jag bor nu. Hoppas det är positivt, jag skulle verkligen vilja stanna på samma område faktiskt.. Tycker så mycket om våran innergård här.


på topp igen !


Nu är biljetten köpt, jippie :D

image93

åh...

Kom hem med ett riktigt bra humör efter en hyfsad skoldag. Kände mig pepp till plugg (!) och städning. Sen försvann det goda humöret tack vare...

Usch va arg jag är nu.

P&L

Peace and love i sommar or not, that's the question.


ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år

Idag fyller min älskling 22 år.

GRATTIS HJÄRTAT

image92

saknar dig så <3

(svarar inte)

Kan någon svara på varför min dator är så otroligt seg? Det är inte internet jag syftar på utan allt annat, starta upp pogram osv. Varför?! Jag får panik på sega datorer.


hoppas hoppas hoppas

att jag får bra resultat på nationella i matte. Hade del 2 imorse och det kändes förvånansvärt lätt. Men antagligen har jag säkert uppfattat uppgifterna fel eller nåt. Ska inte ha såna förhoppningar iallafall, då blir man bara besviken, men det är svårt att låta bli när det känns som det gick bra.
Slutade för dagen efter det, halv 11 närmare bestämt. Då satte jag mig och tog tag i powerpoint presentationen, det flöt väl på och jag satt kvar ända till 4! Jag blev nästan helt klar så det var skönt.

Tog även tag i APUn, jag blir i Sveg och det känns skönt. Börjar på måndag och det håller på i tre veckor. Vill ni klippa er eller färga eller nåt så är det bara och höra av sig, jag gör det gärna och jag behöver kunder också.

Köpte ett par höga jeansshorts från Cubus idag, måste ladda upp lite nu när jag inte kommer kunna shoppa på flera veckor snart, lite drygt. På fredag ska jag investera ett par chinos också. Sen är det köpstopp ett tag. En bikini har jag inte heller förresten. Och mina solbrillor gick sönder härom dagen. Suck.

image90    image91

08or söker redig norrlandsbrutta?

Bonde söker fru, Ensam mamma söker, Frusna män söker kärlek

Vad tror ni kommer härnäst?

etta på uglypeople.com

kanske fulaste bilden i historien?

image89


Men vi älskar varann ändå <3

blämåndag

Gud, är det verkligen någon som tittar på tv-programmet Outsider? Det handlar numera alltid om konstiga sexuella vanor och det gör mig spyfärdig. Slog på 5an förut och får se en äcklig gammal gubbe sitta och smiska en bar rumpa, mycket trevligt.. Eller förut en gång när det handlade om "Pony-play", tjejer som klädde ut sig och betedde sig som hästar och drog sina killar i en vagn, helt sinnessjukt. Usch, varför inte ta om något intressanta udda människor istället.

På måndag börjar APUn, jag vill vara i Sveg och har jag tur kan jag byta, har redan ringt och frågat om plats så det är inget problem. Får bara se självaste fröken Ivarsson säger, men jag ser då inget problem. Bara att det blir kind of pinsamt att ringa till platsen här i Gävle och säga att jag inte ska komma. Men vad gör man.

Det har inte varit någon bra dag idag. Har fått enormt med uppgifter att göra under APUn. Jag som såg fram emot en period UTAN skoluppgifter och en massa måsten. Trodde jag ja..
Hoppas bara att jag åtminstone kan få vara hemma de tre veckorna och bara ta det lugnt, och vara barn ett tag. Det är faktiskt precis så jag känner det när jag kommer hem, att jag blir barn igen. Få mat på bordet varenda dag, kunna slänga kläder i tvättkorgen för att sedan få de rena ett par dagar efter utan att ha lyft ett finger, bara vara och inte ta så mycket ansvar hela tiden. Det är skönt. Och folk undrar hur i hela friden jag kan LÄNGTA till sveg. Jag trodde inte själv att jag skulle göra det heller, men man ser saker på ett helt annat sätt när man varit ifrån det ett tag, det kommer ni nog också tycka.


avskyvärda söndagar

Imorgon är första dagen på min sista vecka i skolan. Hur skönt känns inte det? Jag har dock en hel del att göra innan jag går ut på APUn. Bla göra klart portfolion, en powerpoint (om vad?), ett fördjupningsarbete om medeltiden och lite mer. Hm, undra om vi hade eng verb tills imorgon också. Men det pluggar man in 5 min innan, great. Känner mig extremt opepp till plugg, speciellt nu sista j-a veckan. Lär väl sitta på torsdagkväll och plugga skiten ur mig. Det har ju funkat hittills så.. haha.

Nu måste jag lägga mig och ladda upp för en ny dag. Orkar inte sova heller, det är så deprimerande tomt att lägga sig ensam efter en helg med darling.

sleep tight


empty room

Idag har vädret inte varit lika underbart som igår, det har varit en hel del moln, men ändå rätt varmt. Hur som helst så har dagen varit väldigt lugn och vi har inte gjort många knop. Följde med till tåget vid fyra och vi kom precis på sekunden, pussade hejdå och sedan gick han ner för att komma till rätt perrong. Då gick tåget, och jag försökte ringa honom men hade såklart inge cash. Sedan ser jag han gå mot ett helt annat tåg, så jag sprang efter honom och skrek, haha.. Han skulle iofs fråga först om tåget gick till ljusdal för han hade ju inte sett att det rätta tåget redan gått.
Jag blev iallafall glad och hoppades på att han skulle vara här en kväll och natt till med mig. Men istället tog han ett senare tåg, sicken osis tyckte jag.
Nu är det hemskt ensamt och tyst här hemma. Vill ha min älskling här för jämnan <3


(en del av) helgen i bilder

image78 
image79 
image80 
image81 
image82 
image83 
image84 image85

image86 image87

image88

en helg i sommarvärme

Helgen har varit jättemysig. I fredags var det lite grillparty här på utegården, sällskapet var jag, sarah, sara b, elin, madde, jocke, matilda och jens. Vi grillade, lekte, spelade kubb och stökade på. Hade riktigt trevligt faktiskt, och det var så himla mysigt att sitta ute i kvällssolen framför allt.

På lördagmorgon vaknade jag och älskling i en inte allt för trevlig lägenhet. Det var verkligen jättestökigt, så våran första vakna timme ägnade vi åt städning. Men det är värt det för det är så skönt efteråt.
Sedan blev det stan en sväng och efter det picknick och solning i kvarnparken. Även Sarah följde med. Otroligt varmt och skönt var det, nu är det sommar på riktigt.
När vi fått nog av solen gick vi hemmåt och vilade en stund. Sen traskade vi ut för att äta middag. Det var cruising så hela stan var fullproppad med folk, fast det tycker jag bara är trevligt. Hade lite problem med att bestämma var middagen skulle äga rum men till slut blev det på cheers. Gött var det och mer mätt än nödvändigt blev jag.
Kvällen blev lugn och vi tittade på film och käkade glass.

Nu sitter jag här och väntar på att Jens ska vakna. Han älskar att sova länge på morgonen, dra sig i flera timmar och så ni vet, medans jag nästan hoppar upp så fort jag slår upp ögonen.
Ska ta och göra frukost nu, det sätter nog fart på han.

Kommer bildinlägg senare.

Ha en bra dag!

100% ointressant

Sitter här nu och försöker plugga till provet imorgon, som handlar om Medeltiden för övrigt. Det är svårt att överhuvudtaget orka läsa när jag anser ämnet så otroligt ointressant. Jag läser texten men får inte in faktat då jag istället sitter och funderar över massa andra saker (tex vad jag ska ha på mig imorn kväll). Det är rätt coolt att man kan läsa och samtidigt tänka på något helt annat.
Efter ett tag kommer jag på mig själv och får läsa om den sidan igen. Och igen... Och igen. Förstår ni om jag till slut ger upp.
Jag bryr mig inte om Lancelot var kär i kung Arthurs fru Guinevere för tusen år sedan. Och jag har absolut ingen nytta av att veta att det sprang  så kallade gycklare runt på torgen på 1400-talet. Allmänbildning i guess, men vad mer kommer det att ge mig i livet?

Suck och stön, kan det inte bara bli APU snart. Eller ännu bättre, sommarlov.

musik?

Någon som kan ge förslag på bra låtar?
Som ska funka till fest också :)


:)

Blev lite shopping idag! Eller kanske inte så lite ändå..



image77

Linne, Gina Tricot, 99:-
Pumps, Din Sko, 399:-
AA-liknande fodral, Gina Tricot, 129:-
Naturvitt linne, Cubus, 79:-
Rosa klänning, Gina Tricot, 249:-  (till bröllopet)
Lång skjorta, Vero Moda, 179:-
Kort kavaj, H&M, 198:-

nationella proven in my ass

Provet imorse gick sämre än förväntat. "Uppgift 11" tyckte jag var sjukt svår, tror jag hade löst den om det fanns mer tid. Menmen, life goes on.
Annars var skoldagen ganska lugn och skön idag med, nästan lite för lugn.

Det är mysigt ute nu

image74

jordgubbaar

Skolan var skön idag, på förmiddagen hade vi fika och reflekterade. På matten blev det lite snack inför nationella i matte imorgon, det känns ganska lugnt än så länge, hoppas att det går bra.. Sen fick Sandra öva lite på mig inför gesällen, och det kommer nog att bli väldigt stiligt. 
Drog hem och diskade och käkade skaldjurssoppa. Skulle sedan ut och handla påfyllning till mitt tomma kylskåp, jag tänkte gå ända till willys faktiskt, men blev fast nånstans på halva vägen.. på stan. Hittade en massa fint, köpte inget dock, la undan allt tills imorgon istället. Hittade en klänning som jag ska ha på min kusins bröllop i sommar, en rödrosa jättefin på Gina. Nu återstår bara Jens outfit som ska matcha. Hihi.

När jag kom hem åt jag jordgubbar och mjölk, fy tusan va gott det var.


a day off

Nu när jag vant mig vid den underbara ledigheten så kände jag mig inte redo att återgå till verkligheten redan igår så jag stannade kvar en dag till. Ska åka idag dock. Men jag känner mig mycket mer pepp idag än jag gjorde igår.
Snart blir det thailunch med Jens och sedan säga hej då till honom. Som tur är ses vi ju på fredag igen.

Tjugo i fyra sitter jag på bussen till Ljusdal för att sedan ta tåget kl sex därifrån och anländer i Gävle vid åtta. Då ska jag göra en kladdkaka till fikat på skolan imorgon, måste se till att Sarah är där och ser att allt går rätt till. Är just ingen hejare i köket jag.


jag tycker om att mysa

I helgen har jag och mitt hjärta bara myst, myst, myst och myst och myst. Och myst lite till. Det har varit väldigt mysigt och jag vill inte åka hem idag. Har alltid en stor klump i magen när jag ska åka tillbaks till Gävle, inte för att åka ifrån Sveg, no way, men jag vill stanna här med min älskling, eller det bästa vore ju att ta med honom.
Funderar på att stanna en dag till, hade varit sjukt skönt. Jag kommer ändå inte klara matteprovet imorgon, då är det ju bättre jag stannar kvar, eller hur? Så får jag ytterliggare en mysig mysdag med min älskade älskling.

myys på er


RSS 2.0