...

Whatever doesn't kill me only makes me stronger.


Jenny för faan

Igår blev det party. Jag, Stina, Amanda och Madde åt middag i Maddes nya lägenhet. Det blev kött och potatisgratäng, och gott var det. Det började droppa in lite folk titt som tätt och festen kom igång ganska tidigt, och hann även gå överstyr alldeles för tidigt. Vissa har ju tyvärr svårt att bete sig och förstå när det är dags att dra hem. Hur som helst, hela gänget gick vidare till en annan fest där vi hade vår egna lilla, men ack så roliga festhörna. Innan kvällen tog slut hann vi även till Håkan en sväng. Vid tre-snåret kände jag att det räckte för mig så jag gick hem och sussade.
Det var jättekul att träffa alla som jag inte sett på ett tag. Måste börja åka hem oftare känner jag.

Nu är jag i alla fall i Gävle igen och ska nu kolla på vad melodifestivalen har att bjuda på ikväll.


Badbrudarna

Igår blev det som sagt bad. Jag och Stina klev upp hurtiga och taggade till ett dopp i plurret. Strax efter tio anlände vi på badhuset. Ingen personal var där och till vår fasa upptäckte vi att det inte öppnade förrens tolv.. Eftersom badhuset ligger brevid skolan så gick vi dit och hälsade på för att fördriva tiden.
Till slut slog klockan tolv och vi gick tillbaka till badhuset, även amanda följde med som hade bad på idrotten samtidigt. Hon badade dock inget men fick istället stå för de vackra korten nedan.
Ett par timmar och tio russinfingrar senare var vi trötta och besätmde oss för att avsluta dagens bad.
Jag kilade hem och tog ut mitt löshår som blivit till dreads av kloret. Så nu har jag en tråkig mellanlång/kort frisyr igen. En tripp till stockholm och tajmahal snarast tack.
Sedan klippte jag mamma och åt middag. På kvällen hyrde jag film med Stina, Louise och Marielle. Disaster Movie blev det, och det var inte så bra, hade inga höga förhoppningar på en sådan film heller iofs.

Nu sitter jag här i mitt fleeceställ och tjockstrumpor, och väntar på Stina. Vad vi ska hitta på återstår att se men kvällen är åtminstone någorlunda planerad. Det blir fest, med middag och förfest hos Stina och sen vidare på en annan fest. Kan säkert bli kul att träffa lite gamla bekanta.






SPORTlov var det ja

Njaa, än så länge har det inte varit mycket till sportlov, har bara suttit inne och degat de senaste dagarna. Men det kan vara skönt det med ibland. Men nu börjar det faktiskt krypa i kroppen på mig så imorgon kommer jag och stina att gå till badhuset. Ska bli skönt att röra lite på sig och att jag älskar att bada gör ju inte saken sämre.


back in the days

Tänk om man fick vara såhär liten och glad igen :)


Ännu ett sömnigt inlägg

Ja nu kommer ett till sånt där frampressat inlägg, för trött för att skriva någonting intressant. Skriver enbart för att jag känner att jag måste, fråga mig inte varför. Tror det är för att jag måste skriva minst ett inlägg om dagen, om jag missar en dag kommer jag kanske sluta skriva helt, vågar inte ta den risken.
Hur som helst så har första dagen på lovet gått, och jag har verkligen inte gjort ett skvatt idag. Jo förresten, jag har köpt, eller snarare fått, ett nytt puder från gränganz och 6 par strumpor från dollar (då jag glömde att ta med mig strumpor, fast det trodde inte mamma på). Har även klippt Sune, i och med det byggt på min förmögenhet, samt ätit en semla. Även fast jag inte är så förtjust i semlor så blir det ändå alltid att man trycker i sig nån i februari när det är dags. Skulle kännas fel annars. Det är som att äta godis på påsk, eller äta köttbullar på julafton, just ja, tradition kallas det.


God Natt

Igår lagade pappa god mat till oss, entrecote och potatisgratäng. Till efterrätt blev det glass och persika, mätt och belåten var bara förnamnet. Kollade på melodifestivalen, och jag kan inte säga att jag är imponerad. Rätt låtar gick vidare åtminstone.
Hade stora problem att sova, när det var dags. Sov mellan ett och tre, sedan låg jag vaken till fem ungefär. Det är så hemskt när man bara ligger och vänder och vrider på sig i flera timmar.

Idag har jag inte gjort många knop. Har kollat på nostalgiska filmer som barnen i byllerbyn och madicken. Astrid är verkligen min idol..
Ikväll anlände jag med 45an till sveg, och ikväll har jag kollat på beck i vanlig ordning. Det får mig att tänka på att Gunvald också är min idol.
Aja nu ska jag läsa aftonbladet (i pappersform för en gångs skull) tills jag slocknar.


Yesterday


Micke & Jonas på förfest hos Anders


Elin och jag på Power of Sound


Det blev en heeel del dansande


Och idag mår jag såhär bra



Nu ska jag packa ner det sista i min stora väska, sedan åker jag med 12-tåget till Ljusdal där pappa väntar.
Ikväll blir det melodifestivalen och godis!

Partey

Känns som jag har haft den rubriken några gånger nu, men det blir aldrig uttjatat.
Just nu väntar jag på att Elin ska anlända på brynäs så ska vi iväg på förfest, och sen drar vi vidare till Power of sound på maxim. Och ikväll kör vi på nyktert! (nästan iallafall)


Ledig

Imorse gick jag till gymmet och körde ett pass med Linnéa. Två gyminstruktörer kom och tyckte att jag hade för lite vikt på maskinen, då kände jag mig förstås tvungen att öka på så nu är jag helt slut i armarna. Men det var skönt.
Resten av dagen har jag bara varit hemma och slappat, läst, kollat på tv och tagit små tupplurer lite då och då. Det är så otroligt skönt att vara ledig.

Nu har jag precis läst ut min engelska bok, Dope, och nu väntar en härlig bokrecension som ska skrivas och vara klar tills imorgon kl 15. Ikväll har jag ingen ork så det får bli morgondagens syssla. Istället ska jag hämta resväskan och börja packa eftersom jag åker hemmåt på lördag-förmiddag. För imorgon blir det som sagt plugg, förhoppningsvis en tur på stan (jag får pengar och måste ut och handla något efter att ha legat minus ett tag) och på kvällen blir det Power of sound.



I like

HM har börjat sälja hemtextiler och lite annat stuff till hemmet. Det här vill jag ha till min nya lya :)


Idag

Undra varför det är så sjukt jobbigt att gå upp på morgonen. Nej, det blev inget gym imorse. Men nu är jag ledig ett par dagar innan jag åker till Sveg så då kan jag träna arslet av mig. Ja, så får det bli.
Dagen är ganska planerad än så länge
12-15 skola
15-17 färga frida
18-19 gym
20 --> ? Lite plugg kanske, om inget annat skoj dyker upp.

Ha en bra dag :)


Sömnig tjej

Hemma från visningen nu sen en timme tillbaka. Visningen var bra, jag slänger med några otydliga bilder.
Nu blir det snart sängen för min del då det ska upp och gymmas imorgon innan skolan.
Imorgon har jag en lektion mellan 12-15 och sedan mina vänner, är jag ledig en och en halv vecka framåt. Åh så underbart.
Aja, nattinatt

great day

Dagen gick förvånansvärt fort, antar att det är så när man är sysselsatt hela tiden. Jag hjälpte min faddertrea Sofie med lite allt möjligt, la en färg, tvätt, fön, make osv. Efter ungefär 6 timmars arbete var alla modeller klara.
Har varit hemma nu sen tre ungefär och ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo inför kvällen. Halv sju börjar visningen på Gävle Teater och det ska bli jättekul att se. Det betyder även att det bara är ett år kvar tills vi ska göra det. Känns lite konstigt då jag minns första dagen i ettan som igår.

Vision of the world

Läggdags

Nu börjar även denna dag gå mot sitt slut.
Imorse gick jag till skolan vid tio, väl där fick vi reda på att vår naturkunskapslärare perfrid var sjuk. Detta betydde att vi hade dagens första lektion halv ett. Där missade man en underbar sovmorgon, eller om man skulle vara duktig, ett gympass innan skolan. På idrotten som var vår sista lektion åkte vi skridskor på brynäsvallen. Jag gillar inte skridskor, det är iofs ganska kul men jag blir alltid så kall om fötterna så det gör ont. Linnea följde med mig hem då hon frös för mycket för att klara av den långa promenaden till söder, så hon fick tina lite här en stund.
Resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt och läst lite grann. Imorgon är det treornas stora dag, och vi ska hjälpa dem hela dagen med modellfix. På kvällen ska vi såklart titta på visningen, som har temat "Vision of the world" för övrigt. Kommer bli en kanonkul dag!

Godnatt

Superprodukt

Nu sitter jag och kollar på Tv-shop. Det är roligt och pinsamt. Tydligen blir man inte bara fantastiskt snygg av Sheer Cover, man får även otroligt självförtroende, det blir lättare att hitta kärlek och alla problem försvinner helt ur världen när man använder produkten. Kanske något man borde testa.


Partey

Ja, igår blev det fest. Kvällen började med en helt underbar allahjärtansdag-middag med Elin, det blev thailändskt (nudlar). Sedan blev det lite Våghals med hanna och två kompisar till henne. E och jag gick vidare vid åtta-snåret till festen på söder. Det var en skoj kväll, dock ett lite för stort intag av alkohol så jag traskade hemmåt vid halv ett. Nu ska jag köra vitt ett bra tag framöver..

Idag har jag legat med mitt täcke i soffan och har inte rest mig i onödan om man säger så. Imorgon är det skola som vanligt igen, tröstar mig med att vi bara har en 3-dagarsvecka denna veckan. Sen är det lov, underbart.

Jag & Elin <3


Jonas och Elin var grymmast på dansgolvet ;)
 

Mat, fix, fest

Det är vad som står härnäst på schemat.
Ska till min kära vän Elin om ett par timmar och sedan drar vi vidare till en annan fest på söder. Hoppas på en trevlig kväll!
Och glad allahjärtansdag på er!

Sen vill jag även önska Sara en underbar resa som åker till Thailand idag, hoppas du håller oss uppdaterade i bloggen :)


Jag och Elin

Känner mig träffad igen

Idag hände det igen. Det är någon eller något som jävlas med mig.
När jag idag just blivit klar med alla mina arbeten och skulle lämna in dem i lärarrummet var ingen av våra frisörlärare där. Jag haffade floristkatrin som just var på väg hem att öppna åt mig. Det gjorde hon och jag lade mina arbeten i Annicas organiserade lådor och gick sen ut. Katrin rusade iväg och jag kände mig nöjd och glad över att ha fått arbetet ur världen och att det skulle bli så underbart skönt att gå hem och göra helg. När jag kommer till mitt skåp hittar jag inte min nyckel och jag hittar den heller inte någonstans i salongen. Jag förstår att jag har glömt den i lärarrummet och springer runt ungefär 10 min och letar efter en lärare som kan öppna. Inte en kotte var kvar. Åh va härligt tänkte jag, nu får jag gå hem utan jacka, mobil eller väska. Som tur var berättade en trea att Ewamarja var ute en sväng och skulle komma tillbaka om en halvtimme ungefär. Suck. Det var den längsta halvtimmen i mitt liv. Sånt här händer verkligen bara mig..

När jag till slut kom hem åt jag en bit mat sen gick jag ner till gymmet och körde på en timme. Nu är jag nyss hemkommen med cola och lösgodis. För ikväll blir det chillkväll, det är ett som är säkert.


Finally

Idag är dagen med stort D, för idag ska allt arbete vi har slitit med vara klart och inlämnat. Jag känner mig någorlunda klar. Lite finjusteringar och några dagar i loggboken kvar nu bara.
Sen kanske det blir träning om jag orkar, och efter det ska jag köpa en cola och ligga i soffan hela kvällen.

Sen svenskalektion..

Nu är jag nyss hemkommen från bion med skolan.. Filmen var väl helt okej, men jag satt mest och hade ångest och tänkte på hur mycket jag har att göra.
Idag när jag kom hem efter skolan gick min planering som tänkt och jag satte mig med arbetsmiljöanalysen på en gång. Det gick ganska bra och jag kände att den började gå mot sitt slut (en helt underbar känsla!), då stannar Word upp och i vänstra övre hörnet står "svarar inte" och hela pogrammet stängs ner. Oftast brukar allt återupptas när man startar pogrammet igen, men inte denna gång. Varför? Varför händer detta mig? Flera timmars jobb helt borta, puts väck. Jag började gråta en stund, sen var jag tvungen att gå på bio. Nu har jag en kväll på mig att göra arbeten som kräver mycket mer tid än ett par timmar. Självklart slutar vi sent imorgon också.. Det känns som världen är emot mig just nu.

En onsdag

Då var det redan onsdag igen. Snart fredag. Mmhmhm..
Detta har hänt och kommer hända idag:
08.30 - 09.30 Gym med Linnéa
10.00-11.40 Dusch, fix, mat
12.00 - 17.00 Kundpass
17.30 - 20.45 Plugga
21.15 -  ? Bio, Seven Pounds, med skolan

Kommer nog överleva denna dagen med.

Living the dream?

Nu börjar ögonen bli tunga efter en dag med riktigt mycket plugg..
Nä, om det ändå kunde vara så väl. Men jag har i alla fall stökat undan en del. Har en stor del på Arbetsmiljöanalysen kvar och en liten del på Frisöryrkets historia. Samt annat smått och gott som måste in tills på fredag. Det ska nog funka. Eller det måste funka, har väl inget annat val.
Imorgon kl halv nio blir det gym, eftersom det inte blev något imorse. Vi tyckte det var skönare att ta sovmorgon istället. Men nu jävlar ska det bli av. Nu måste jag bli fit! Beach 09 börjar närma sig..

Imorgon är det kundpass mellan 12-17 och jag har vad jag vet ingen kund. Det suger. Men då kanske man får lite tid till plugget, hade suttit som ett smäck faktiskt.

Sen har jag lite beslutsångest angående helgen.. Om huruvida jag ska åka hem eller inte. Det är ju ändå snart sportlov så det känns lite onödigt.. Och även hur alla hjärtans dag kommer se ut? Ska man sitta hemma och deppa som singel eller ska man ut och parta? Jag är i och för sig inte ledsen över att vara singel så jag har inte så mycket att deppa över. Så kanske det blir mysig hemmakväll med mig själv och chokladhjärtan (som mamma alltid köpte till mig förut) eller ut och festa med alla andra gävles singlar, för jag antar att det bara är vi som är ute en dag som den.

Aja, nog för idag. Natti


Plugga på

Idag har jag tittat på lägenheten som förmodligen kommer bli min ganska omgående. Den var minst sagt sunkig, och att det var asskitigt gjorde inte saken bättre. Det fanns mycket som det var fel på, men jag gillar planlösningen och läget är som sagt oslagbart så jag vill nog ha den ändå. Eftersom Gavlegårdarna förmodligen inte kommer ta fingrarna ur arslet och göra något åt alla fläckar, hål och sprickor i tapeteerna så får vi antagligen fixa det själva. Lite tapetsering måste väl vem som helst klara av, eller?

Efter min två timmar korta skoldag är jag nu hemma och ska sätta mig med Arbetsmiljöanalysen. Jag måste verkligen skriva nu, tokskriva måste jag.

För övrigt så hade mamma tagit med 5 nummer av TH Härjedalen (Härjedalens lokaltidning) och Sune hade skickat med törkött, så nu känner jag mig som hemma!


Studiedag

Nu återstår inte mer än 20 minuter av denna studiedag. En dag som man ska vara effektiv och göra sig av med sådant som lagt sig på hög. Och jag kan inte säga att jag är stolt över min insats, men den dög, lite grann iaf.
Dagen började med ett medelpass på Friskis med Linnéa. So far so good. När jag kom hem försökte jag peppa mig till att plugga och ställa in mig på mitt numera försvunna plugghumör. Det blev en dusch och lite lunch och sedan en stund kikandes på diverse communitys. Eftersom ett oändligt antal med bilder från Mattans fest dök upp titt som tätt på facebook var det svårt att slita sig. Men jag har iaf lyckats med att göra två ritningar, permanentdeklaration (är det någon av er tjejer som vet om det är ok att skriva om en rakpermanent?), naturuppgiften, skrivit en sida på arbetsmiljöanalysen och.. aa, det var nog det. Dåligt? Ja som fan. Men det var bättre än inget.

Nu tänkte jag bege mig till sängen, ska nämligen upp imorgon på ett gympass imorgon bitti. Närmare bestämt kl nio.
Vid tio kommer mum & dad som ville följa och kolla på lägenheten som jag förhoppningsvis kommer flytta in i till mars. Och tur som jag har kommer min frys att fyllas på lite med, hihi. Hur som helst, efter lägenhetstitten så hoppas jag att bli bjuden på lunch och sedan börjar jag skolan kl ett då vi har två timmar frisörlektion och sedan slutar vi för dagen. Inge skönt alls!

Nattinatti

Hahaha


Partey

Ska hålla mig kortfattad om gårdagen. Kvällen började bra med god mat och trevligt sällskap. Efter maten blev det frågetävling som Matildas Daniel hade ordnat, och vilka vann inte om inte Lag Sara & Sofia! Skön seger. Haha..
Kvällen bestod sedan av Våghals & andra lekar, vinpimplande och såklart en massa dans. Kom i säng kl 6. Tack Matilda för en rolig kväll <3

Kom till Gävle igen idag vid två, då traskade jag hemmåt i mina högklackade skor, toviga hår och med gårdagens kläder och smink. Har kanske aldrig känt mig äckligare. När jag kom hem hoppade jag i duschen det första jag gjorde, och det var nog den skönaste duschen någonsin, förutom den efter P&L..



Matilda i sina snygga födelsedagsbrillor



slänger in en på outfiten också ;)

Det är i Norrsundet det händer!

Gårdagen blev mycket lugn, nästan lite för lugn. Jag blir sådär obehagligt rastlös om jag är för lugn för länge.

Idag blir det nog också lugnt, ända tills i eftermiddag då jag ska åka iväg till Norrsundet och Matildas 18års-fest, då blir det nog allt annat än lugnt hoppas jag. Vi kommer först att äta middag några stycken, jag antar att klassen är majoriteten, och sedan så kommer det droppa in mer folk under kvällen vad jag har förstått. Blir nog en väldigt rolig kväll. Och för ovanlighetens skull har jag tom bestämt outfit inför kvällen så nu slipper jag byta om 20 gånger och bli irriterad på min garderob som jag alltid blir, perfekt!

Ingen bloggdag

Idag är en sådan dag då jag försöker att få ur mig något vettigt men meningarna bli bara konstiga och oförståerliga. Därför dissar jag bloggen idag. Istället ska jag lägga mig under en filt i soffan, och där ska jag ligga hela kvällen.


Bra dag

Idag har varit en lång dag. Vi hade löshårskurs på eftermiddagen och gick över en timme eller två, men det var det värt. Det var ritkigt roligt faktiskt, kul att lära sig. Så nu har jag några keratinslingor i mitt hår också, känner mig så äkta när det gäller håret.
Efter kursen så följde Linnéa mig och tittade på lägenheten brevid skolan. Den var väldigt fin och han som bodde där var inte så tokig han heller. Tyvärr får jag inte den, men ska kolla på en likadan inom kort. Jag vill verkligen flytta till mitt eget nu. Det här börjar bli påfrestande.. Byggnaden lägenheten ligger i kallas för övrigt partyskrapan. Haha! Tyckte jag lät skoj. Mamma och pappa tyckte inte det.
Sen blev det pizza på american med Linnéa, Sara, Sara, Sarah, Sofie, Sofie & Amanda, sjukt gott och sjukt trevligt. Nu ska jag kolla klart på Debatt, sen blir det till att sova.


Shoppingbegär..

Åh vad jag är shoppingsugen nu.. Har klickat runt på massor av sidor med härligt frestande plagg. Nu vill jag ha pengar.. Och framför allt vår! Bu för kyla och snö.


Ny lägenhet tack

Ja, som ni säkert vet så ska jag flytta, IGEN. Och ja, jag ska flytta ensam.
Imorgon ska jag iväg och titta på en liten tvåa i huset på bilden nedan. Ni som bor här vet förmodligen vart det är, och till er som inte bor här kan jag säga att det ligger ungefär 100 m från min skola och max 500 m till stan så det är helt perfekt läge. Mer positivt är att det är ett avskilt sovrum och inglasad balkong. Det negativa är att den är lite för dyr, och att den har kokvrå. Men hur mycket tid spenderar jag i köket ändå?  Den som låg etta i kön har tackat ja till den dock, men som tur är så kom det in en exakt likadan lägenhet i samma hus imorse och den är jag först på. Tur att pappa är uppe med tuppen.


Slut för dagen

Nu har vi precis slutat för dagen och jag måste säga att det har varit en skön men ändå effektiv dag. Först hade vi muntlig redovisning i materialkunskap, sedan skrev vi en kassamanual till ettorna. Jag kände att jag inte behövde bidra med så mycket till den så istället städade jag undan i köket.
Nu sitter jag på skolan och tänkte börja på min andra arbetsmiljöanalys innan jag ska iväg och träna med Linnéa halv fem.
Kanske jag skulle börja nudå.. eller nä.. Lite kik på facebook först.


Sköna morgonstund

Idag tog jag min sovmorgon och sov ut. Det var det värt. Visserligen hade träning varit bra, men jag satsar på ett pass i eftermiddag istället.
Nu sitter jag här och bara mår bra framför tvn. Jag älskar lata morgnar.


Klippeliklipp

Om typ en minut börjar tisdagarnas höjdpunkt Shear Genius. Väldigt bra pogram, kanske ännu bättre för oss som är intresserade. Min favorit är Nicole.


idag, imorgon, i veckan

Idag hände inget spännande på skolan. Förutom då att vår mentor Annica blev färgad och gick från varm till kall. Hann inte se det färdiga resultatet i torrt tillstånd men jag tror att det blev great.
När skoldagen var slut vid tre gick jag ner på stan med Sara, Sofie & Sofie. Vi besökte en tatuerare, där Sara skall göra sin tatuering när hon fyllt arton, vilket är väldigt snart. Jag blev också så sjukt sugen. Speciellt när jag vet ungefär vad jag vill ha. Livet är allt bra orättvist...  Hur som helst, så gick vi sedan vidare till Classe och sen gick jag hemmåt.
Imorgon börjar vi kl tolv och det känns inte allt för hemskt. Det är så otroligt skönt att vara tillbaka i skolan igen måste jag säga.. Om jag orkar upp ska jag ta mig till gymmet imorgon innan skolan, det hade varit perfekt. Men samtidigt missar man gärna inte en lång sovmorgon. Hmm..
Detta kommer också hända i veckan:
- Skola och plugg förstås..
- Löshårskurs
- Titta på en lägenhet på söder
- Träning
- Matildas 18års-fest
- Göra eventuella ärenden på stan inför M:s fest


Skola och träning

Dagen har faktiskt varit bra, som jag trodde.
Efter en chill dag på skolan så stack jag, elin och linnea iväg på gymmet.
Nu borde jag plugga, men jag är så fruktansvärt trött. Det borde inte vara tillåtet att behöva göra uppgifter utanför skoltid, det suger.

God Morgon

Idag börjar vi 10.20. Det är en alldeles lagom tid tycker jag. När jag klev upp imorse, halv nio, så kände jag mig någorlunda utvilad och med det känner jag mig mycket mer positiv inför dagen. Jag tror detta kommer bli en bra dag. Först har vi naturkunskap med "perfrid", sedan samhälle och sista lektionen är idrott, där vi förmodligen bara kommer att gå igenom terminens schema. Efter skolan ska jag pallra mig iväg till gymmet, måste köra hårt nu ett tag. Har jag tur kanske det finns någon som vill följa med mig.

Ha en bra dag!


Gunvald Larsson är min hjälte



Höger. Nej jag menar vänster!

Satt och kollade på Sveriges värsta bilförare för en stund sen. Jag började spekulera i huruvida vissa männsikor kan ha så svårt med att hålla reda och höger och vänster? Det är ju liksom världens simplaste grej.
Jag kan faktiskt också bli lite osäker ibland, men jag brukar tänka på vilken hand man skakar hand med så har jag koll igen. Har faktiskt ett traumatiskt minne från när jag var liten då en person (kommer inte ihåg när, hur eller var bara själva grejen) skulle skaka hand med mig och jag sträckte fram vänster hand. Oj va jag skämdes. Efter det blev jag ganska säker på vilken sida som inte var höger.

Dagen efter

Nu har jag precis klivit och huvudvärken hälsar på mitt huvud idag. Det finns fortfarande inget i kylskåpet och jag är hungrigare än aldrig förr. Får nog helt enkelt ta mina påsar under ögonen och traska iväg till Time, jag hoppas för guds skull att jag inte möter någon bekant. Det är inte så stor risk, men ändå.

Vad kan jag säga om gårdagen då.. Förfesten, eller i vårat fall den enda festen, var trevlig. Men kvällen avtog då alla skulle på krogen. Men en helt okej kväll i alla fall. Min kamera ville inte samarbeta så inga bilder blev det tråkigt nog.


RSS 2.0